Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Prośba o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie kierownice VTG stoją.

Pokaz jeszcze 011 Basic Settings.

I dlaczego wykonałes 3 grupy na raz !!!!!

Zupelnie zamazuje to obraz tego co sie dzieje.

Opublikowano

wykonywalem 3 pomiary naraz bo mialem juz Baaardzoooo głęboką rezerwe :decayed: jeszcze dwa takie przejazdy i pisalbym jak go odpalic :wallbash:

11BS nie wykonam ,bo moj sterownik nie obsluguje jeszcze tej funkcji, nowsze sterowniki juz to mialy. zostaja mi tylko dynamiczne logi.

Panowie tak jak mowicie, przycina VTG dzis zlapalem za sztange i niestety przycina, raz mocniej, raz slabiej, raz w ogole nie czuc oporu. takze czyszczenie znowu sie szykuje.ale to tylko leczenie skutkow,a nie przyczyn

co moze byc przyczyna? ten katalizator? wywalam go, wstawiam w jego miejsce rure i nie kombinuje. oleju auto nie bierze prawie w ogole, bo na 13k km, wciagnal moze z 300ml... gdzie widzialem,ze pod silnikiem lekko sie pocił... a ja praktycznie nalatalem te kilometry w miescie. auto nie kopci w ogole, nawet rano, wiec chyba wtryski jeszcze nie leją, PSJ rowniez nie uprawiam...

chyba,ze ,,zle" wyczyscilem ta sprezarke,bo pamietam jak czyscilem, to czesc gorąca,gdzie ejst duza żeliwna płaska powierzchnia byla chropowata,a ja jej nie starłem na równo, tylko wymyłem z nagaru... a wirnik jako taki nie mial jakiegos tam luzu, raczej minimalny. powinienem ją wyszlifowac na równo?[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 12:43_________________________________________________Panowie, niedlugo bede sie zbieral za czyszczenie i out kata, czy ktos moze mi odpisac na moje pytania :) pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

wyszlifować na lustro, papier wodny P2500+ropa i jazda, całą muszle części gorącej chochlujesz, ma się błyszczeć jak psu j..