mb83 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Mam nietypowy problem. Mianowicie z pod kierownicy, tam gdzie jest wjha do regulacji kolumny kierownicy ciągle leci zimne powietrze... wkurzające gdy jest naprawde zimno na zewnątrz bo mi poprostu uda marzną :> Ustawiam klimatronic na 20 i jest super... wszędzie cieplutko, na stopy też ok, ciepłe powietrze leci ale z pod tej kierownicy jakby nawiew bezpośrednio z zewnątrz był... Macie jakieś pomysły? 1
cieszkop Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Coś jest zdecydowanie nie tak. Pewnie jakaś nieszczelność układu wentylacyjnego i powietrze leci prosto na ciebie.
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A moze samochód miał wymieniana deske rozdzielczą i majstry zapomnieli założyć jakiegos wygłuszenia/zaślepki i ciągnie zimne powietrze gdzieś od komory silnika albo przy wymianie nie podłączyli jakiegoś przewodu do nawiewu i teraz wiatr hula pod deską A jak wył nawiew to tez lesi to powietrze??
SZYNKAR Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Auto kupione latem Kiedy silnik osiągnie 90stop to ledwie letnie powietrze leci na nogi kierowcy z góry. Dodatkowo, mam takie odczucie jakby był lodowaty nawiew na podeszwy. A przecież to niemożliwe bo dywanik jest. Teraz przy minus 20 po 10min jazdy tracę czucie w palcach, jakbym w mokrych butach chodził po śniegu. TRAGEDIA, POMOCY!!!
rocky286 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Mam ten sam problem. Jakieś pomysły na jego rozwiązanie?
yaboo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 kolega miał podobnie, spadła czy przetarła sie guma na kolumnie kierowniczej i wiało po nogach ...
rocky286 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Tyle, że wieje jeżeli włączę nadmuch. Jak przełączę na zero to tak bardzo leciutko wieje a jak na IV to stopy wykręca
Rekomendowane odpowiedzi