Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dlaczego do auta jest tylko 1 kluczyk?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Panowie, powoli rozglądam się za nowym dupowozem. Zaglądnąłem na stronkę autohusa (autohus.de) i wpadło mi kilka audiczek w oko, poprosiłem ich mailowo o przesłanie raportów dekra i na 5 aut których raporty dostałem 5 ma tylko 1 scyzoryk. Nie wydaje się wam to trochę dziwne? Co może być tego powodem? Macie jakieś pomysły? :mysli:

Opublikowano

może chodzi o 1 komplet a nie 1 klucz :naughty:

Opublikowano

Właściciel posiada tylko jeden kluczyk.

Opublikowano
  • Autor

W opisie widnieje taka rubryka: Anzahl Schlussel: 1 czyli liczba kluczy =1 . Nie wygląda na to, ze chodzi o komplet. :gwizdanie:

Właściciel posiada tylko jeden kluczyk.

Ale dlaczego tylko 1 ???

Opublikowano

Bo reszta jest już w Polsce i czeka aż Autko legalnie wiedzie do Kraju :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tez miałem niestety jeden.

Opublikowano
  • Autor

Obecne moje auto jest tez od autohusa i mialo 1 kluczyk ale wtedy myslalem ze to przypadek, ale 5/5 aut z 1 kluczykiem :wallbash:

Opublikowano

wydaje mi sie ze większosc osób sprzedających tam auta do komisów , czy zostawiających w rozliczeniach w salonach mają to serdecznie w d*pie z iloma kluczami oddają samochód. Sam w belgi widziałem jak koleś kupował samochód i zostawiał golfa w rozliczeniu. poprostu wyciągnął manele z bagaznika i schowka przekazał dowód rejestr. wyjął kluczyk ze stacyjki i tyle. Jak kupujesz tam od osoby prywatnej to wygląda inaczej. zawsze zapytać ,poprosić czy przypomnieć o dodatkowych kluczach

Opublikowano

to samo jeden kluczyk

bydlaki :decayed:

Opublikowano

wydaje mi sie ze większosc osób sprzedających tam auta do komisów , czy zostawiających w rozliczeniach w salonach mają to serdecznie w pupie z iloma kluczami oddają samochód. Sam w belgi widziałem jak koleś kupował samochód i zostawiał golfa w rozliczeniu. poprostu wyciągnął manele z bagaznika i schowka przekazał dowód rejestr. wyjął kluczyk ze stacyjki i tyle. Jak kupujesz tam od osoby prywatnej to wygląda inaczej. zawsze zapytać ,poprosić czy przypomnieć o dodatkowych kluczach

do autohusa oddają w zdecydowanej większości firmy... więc mogą mieć w pupie...

Opublikowano

dokładnie też się z tym spotkałem że kupując za granicą w dużych firmach trudniących się handlem jest tylko jeden kluczyk i jeszcze nie spotkałem wyjątku

Opublikowano

Jak kiedyś oglądałem samochody na Allegro to widziałem B5-tki z 3 kluczykami, a jedna miała nawet 4 :cool1: Czy jak ktoś kupował w salonie to dostawał wtedy tyle czy to dorabiane?

Opublikowano
  • Autor

9HdsA-e5a82ec6a8acceefc69961351ced814b.jpg

Hugo, jak mam rozumieć Twoją wypowiedź? :cool1: Uważasz, że brak słów na moje pytanie ?? :tongue4:

Opublikowano

9HdsA-e5a82ec6a8acceefc69961351ced814b.jpg

Hugo, jak mam rozumieć Twoją wypowiedź? :cool1: Uważasz, że brak słów na moje pytanie ?? :tongue4:

Przecież mój post to odpowiedź na pytanie Kamila , które zadał :wink4:

Opublikowano

ja dostałem 3 kluczyki jak kupowałem w DE.

2 normalne i jeden plastikowy grot z kodem klucza

Opublikowano
  • Autor

Hugo, U mnie nic nie wyświetla. Tak jak byś nic nie napisał. :mysli::kwasny:

Opublikowano

Hugo, U mnie nic nie wyświetla. Tak jak byś nic nie napisał. :mysli::kwasny:

u mnie też

Opublikowano

Ja tak jak Trzeniu dostałem 2 scyzoryki i jeden plastik