malas80 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Witam. Od razu zaznaczam ze jestem zielony w temacie audio Chcialbym stopniowo wymienic audio w moim autku. A wiec mam kilka pytan. Od czego zaczac? Najpierw wymienic radio? (zastanawiam sie nad concertem, wiem ze nie wszystkie pasuja, wiec jakie by pasowalo do avanta z 2000r. najlepiej jakby ktos podal nr kodu) czy moze zaczac od wygluszenia drzwi i wstawienia glosnikow. Na dzien dzisiejszy moje zainteresowanie kieruje sie w strone infinity kappa: http://cgi.ebay.co.uk/INFINITY-Kappa-50-7cs-13cm-255W-component-car-speakers_W0QQitemZ120132170049QQihZ002QQcategoryZ18800QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem moze jest cos lepszego w tej cenie. Propozycje mile widziane. Czy ten zestaw pojdzie na samym radyjku czy od razu musze kupic piec. Jaki by pasowal do tego zestawu? W sumie chce wymienic radyjko, wstawic glosniki 13 z przodu 16 z tylu, skrzynka i piec. Pozdrawiam uzupełnij profil
Watson Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 14-15 Lipca w Slupsku odbedzie sie jedna z eliminacji Mistrzostw Polski Car Audio - jezeli sie tam wybierzesz napewno spotkasz ludzi ktorzy Ci pomoga w wyborze sprzetu. Bedziesz mogl rowniez posluchac brzmienia do ktorego powinno sie dazyc .
krycha1 Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zobacz moją instalację w dziale Warsztat. Też sprzęt w Infinity Kappa... daje radę.... chociaż myślę już o 16,5 cm do przodu
Rekomendowane odpowiedzi