Szymonss Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Drodzy użytkownicy chyba sobie nawarzyłem niezłego piwa.. otóż kilka dni temu kupiłem od dobrego znajomego oryginalne felgi 15 z jego a3 które uległo lekkiej kraksie.. nie zastanawiając się wziąłem je bez pytania i.. wszedłem na allegro chcąc zobaczyć po ile takie fele stoją i co?! wychodzi na to że jest inny rozstaw śrub, w a3 jest 5*100 a w A4 5*112! Zrozumcie proszę moją frustrację i napiszcie czy da rade je założyć czy idą na allegro?
Dibo Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Da radę założyć dzięki dystansom zmieniającym rozstaw. Ale takie dystanse to nie jest groszowa sprawa.
Szymonss Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 No nie.. właśnie oglądałem ceny i wychodzi że dystanse są 2 razy droższe niż moje felgi.. Cóż dzięki za podpowiedź ;(
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 nie zostaje nic innego jak sprzedać te felgi
A-rek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 nie zostaje nic innego jak sprzedać te felgi dokladnie
Rekomendowane odpowiedzi