Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 AVF] Koszt serwisu w niemczech np. Frankfurt ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie moze ktos ile bykosztował serwis we Frankfurcie nad odra ?? Interesuje mnie dokladnie wymiana rozrzadu oraz oleju ?

Opublikowano

Dokładnie to nie wiem, ale byłem kilka dni temu w serwisie w Bad Muskau i nie jestem zadowolony. Bo skasowali mnie 100 euro i nic nie zrobili. dalej miałem notlauf. (tryb awaryjny silnika) Powiedzieli że turbina do wymiany.

natomiast trzeba było wymienić zawór n18 i po kłopocie. (nadmienię że sam zdiagnozowałem problem).

Może w przypadku twoim będzie inaczej, wymiana rozrządu to nie przelewki.

Aha

pytałem się ich ile kosztuje wymiana oleju i filtrów to krzyknęli 100 euro. I podziękowałem . :)

takie jest moje zdanie

nara

Opublikowano

Zachodnie serwisy w ogólę sobie liczą. Ostatnio byłem zmuszony skorzystać z usług ASO Mercedesa w Niemczech. Za wymianę urwanego napinacza paska alternatora w Sprinterze skasowali mnie na prawie 500 EUR (100 EUR część + niecałe 400 EUR usługa wymiany). Czas naprawy to 4 godziny :shocked:

Dla porównania taka naprawa w zwykłym warsztacie w Polsce kosztuje max 300-400 zł z częścią i naprawa trwa nie dłużej niż godzinę.

Opublikowano
  • Autor

aha wtakim razie niema co zglowy zawracac :) Trzeba bedzie pojechac najlepiej do serwisu w szczecinie bo chyba tam sie znajduje najblizej od Gorzowa.. :) Dzieki za info :)

Opublikowano

nie ma sensu zawracac sobie glowy niemieckimi serwisami. w dwoch autach poprzednim i obecnym musialem po nich - ASO, poprawiac fuszerke w ustawieniu rozrzadu :kwasny:

zle ustawili kat synchronizacji