Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Czy ta manetka z tempomatem bedzie pasować do przedlifta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak było by zdjecie od tyłu bym odpowiedział. A tak to Ciezko powiedziec.popros o zdjecie z drugiej str manetki :wink4: ale na pewno powinna pasić :good:

Opublikowano

Dzwonilem do jednego faceta z allegro i powiedzial ze trzeba miec nr czesci, bo jedne maja 9 jedne 10 pinów i nr musi sie zgadzac bo jak nie to cos tam moze nie dzialac...

Czy ktos moglby podac mi nr manetki z tempomatem do A4 B5 97r.?

Na jednych napisane jest 'set' na innych 'fix' - czy to ma jakies znaczenie? Na mojej ori jest 'fix'

Opublikowano

ten koles sam chyba dobrze nie dzia :polew: co wy tak wszyscy z tymi numerami wyskakujecie :gwizdanie: jeśli manetka posiada piny na same bolce i nie ma dodatkowej wtyczki to bedzie pasic :wink4:

Opublikowano

Kupilem ja, tez mysle ze bedzie pasowac bo nr seryjne sa takie same jak na mojej :decayed:

Opublikowano

podepne sie pod pytanie z tym ze ja szukam manetki do tempoatu do polifta do TDI AVG.

mozecie napisac, na co zwrocic uwage przy kupnie? wiem tylko ze ilosc pinow musi grac itd... ale czy cos jeszcze? jezeli tylko piny, to ile ich musi byc?

Opublikowano

Do polifta ma 2 wtyczki. Ta jedna jest taka sama jak w w/w (chyba 10 pinów) ale jest jeszcze druga mniejsza ktorej nie ma w wersji przed liftingiem. Nie wiem ile ta ma pinów

Opublikowano

warsztat B5 :wink4:

Pq2bCSeJ.jpg