dejf Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, chce kupic ta konkretna manetke: http://allegro.pl/item920762196_przelacznik_sespolony_manetki_audi_a8_d2_1996.html Czy bedzie pasowac do A4 97r. od A8? Prawa strona - wycieraczki mnie nie interesują. Dzieki!
_Solar_ Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jak było by zdjecie od tyłu bym odpowiedział. A tak to Ciezko powiedziec.popros o zdjecie z drugiej str manetki ale na pewno powinna pasić
dejf Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 Dzwonilem do jednego faceta z allegro i powiedzial ze trzeba miec nr czesci, bo jedne maja 9 jedne 10 pinów i nr musi sie zgadzac bo jak nie to cos tam moze nie dzialac... Czy ktos moglby podac mi nr manetki z tempomatem do A4 B5 97r.? Na jednych napisane jest 'set' na innych 'fix' - czy to ma jakies znaczenie? Na mojej ori jest 'fix'
_Solar_ Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ten koles sam chyba dobrze nie dzia co wy tak wszyscy z tymi numerami wyskakujecie :gwizdanie: jeśli manetka posiada piny na same bolce i nie ma dodatkowej wtyczki to bedzie pasic
dejf Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Kupilem ja, tez mysle ze bedzie pasowac bo nr seryjne sa takie same jak na mojej
Daras Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 podepne sie pod pytanie z tym ze ja szukam manetki do tempoatu do polifta do TDI AVG. mozecie napisac, na co zwrocic uwage przy kupnie? wiem tylko ze ilosc pinow musi grac itd... ale czy cos jeszcze? jezeli tylko piny, to ile ich musi byc?
dejf Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Do polifta ma 2 wtyczki. Ta jedna jest taka sama jak w w/w (chyba 10 pinów) ale jest jeszcze druga mniejsza ktorej nie ma w wersji przed liftingiem. Nie wiem ile ta ma pinów
Daras Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ma może ktoś fote tego, albo nr seryjny jaki ma byc?
Rekomendowane odpowiedzi