fethorus Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 mam pytanie czy mozna zamontowac przetwornice od anglika bo mi zaczela mrugac jedna lampa i musze wymienic a nowe zadrogie
fethorus Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 no tak ale czy to mi niebedzie swiecic potem na inna strone heh ale jak tak to wielki thx za porade
domjenick Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 no tak ale czy to mi niebedzie swiecic potem na inna strone heh ale jak tak to wielki thx za porade jak przełożysz tylko przetwornice-to będzie świecic jak wcześniej-zmieni się dopiero na "drugą" stronę,jak przełożysz całą lampe...
GRazny Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 różnice są raczej tylko w soczewkach... a to łatwo wymienić z własną starą soczewką jak się chce mieć ładniejszą lampę... a przetwornica to elektronika to nie ma o czym gadać... wszędzie taka sama...
fethorus Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 a po wymianie tzeba ustawiac cos na kompie-
domjenick Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 a po wymianie tzeba ustawiac cos na kompie- jeśli tylko przetwornice-to nic
GRazny Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 nic nie ustawiasz bo nic nie zmieniasz z elektroniki... wczoraj w swoim B6 miałem to rozebrane w drobny mak... zwróć uwagę tylko na to która soczewka jest z której strony - na nich masz opisy ogniskowych... jeśli będziesz sie bawił z soczewkami...
piotrsob1 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 A może wystarczy wymienić tylko lampę wyładowczą ?
Rekomendowane odpowiedzi