Gość sledzik69 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam mam problem ze swoim autkiem jak w tytule niby pierdoła ale zycie utrudnia . Rozwine troche temat nie zaswieca mi sie oswietlenie wnetrza samochodu po otwarciu dzwi połaczenie przewodów pod tapicerka sprawdzone poprawiona izolacja ich. Przewód który idzie dalej az do boczku koło nóg pasarzera z przodu sprawdziłem jest oki jak narazie dokopałem sie do kostki która jest pod schowkiem i tam tez wszystko oki . gdy dam minus na krótko pod swiatło wtedy działa w pozycij na otwartych dzwiach ale nie chce działac na orginalnej instalacij . Więc moje pytanie gdzie co i jak idzie dalej ten przewód podajacy mase na swiatło znika gdzies w słupku dzwiowym . Ewentualnie gdzie szukac dalej przyczyny.....troche zamaciłem ale pomórzcie ..
aaaPablo Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Sprawdź jeszcze kostki, koło nóg kierowcy (pod tapicerką po lewej). Mi się kiedyś lekko wysunęła i też nie miałem. Najpierw nie włączało się światło przy otwarciu drzwi, a potem już wcale.
Gość sledzik69 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 no oki kostki posprawdzam a moze pamietasz która kostka jakby co lub które przewody sa odpowiedzialne za to swiatło przy bezpiecznikach . Tak mysle jakim cudem sie ma prawo właczyc swiatło jesli nie ma w przednich drzwiach tych czujników od załanczania w tylnich sa ale na przodzie nie widze
aaaPablo Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Pierwszy dolny rząd. Zdaje się,że druga z kolei
Slot Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 w przednich drzwiach nie ma takich czujnikow od zalaczania sie swiatelek jakie sa na tylnych drzwiach to prawda. z tego co mi wiadomo to takie czujniki znajduja sie w zamku drzwi przednich...
ROBERT Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 W samym zamku jest mikrostyk, też miałem podobny problem [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 16:52_________________________________________________POCZYTAJ SOBIE
groszek27 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 U mnie był problem w osłonce przeciw słonecznej a dokładniej w zamontowanym w niej lusterku z lampką. Tam robiło się zwarcie i też nie chciało świecić.
Rekomendowane odpowiedzi