DanielW Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam serdecznie wczoraj założyłem felgi ,na zimę miałem stalówki i taki objaw nie występował . Jadę np 80 km/h naciskam pedał hamulca szybko puszczam i jest takie stukniecie jakby w lewym przednim kole . Jak puszczam powoli pedał hamulca ten objaw nie występuje . Za bardzo mi to nie przeszkadza jednak przy dojeździe do świateł mocno naciskam hamulec puszczam i stukniecie . Może ten tłoczek tak mocno odbija po szybkim puszczeniu hamulca ,że jest stuknięcie?
dlugi11 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Szykuje się koledze inwestycja w zawieszenie
yahoo Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Ja miałem ostatnio podobnie z tym, że nawet pukało jak samochód stał i wciskałem hamulec i puszczałem i stukało coś w hamulcach ( chyba w hamulcach ) W poniedziałek odbieram auto bo cała zawiecha do roboty no i tarcze z klockami też wymieniam więc zobacze czy się coś zmieniło. Ale jeśli to występuje podczas jazdy to również myśle ze to wahaczki do wymiany ( niestety )
DanielW Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Dokręcane na full sprawdzę wahacze .
rastafaraj87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja mam nowe wahacze i tez mam niekiedy (bo nie zawsze) stuknięcie przy hamowoniu ale u mnie tez przegub juz chrobocze to pewnie z niego ten stukot
Rekomendowane odpowiedzi