oktawiusz5 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 zamieszczam fotkę bo nie wiem czy mam te połączenie z licznikiem czy nie, chorus 2 nie działa tak jak powinien raz grają przednie głośniki raz nie wyłącza sie po godzinie, podświetlenie zrobione za pomocą kabelka nie włącza anie nie wyłącza sie po kluczyku moze te kabelki mam jakoś inaczej w iw kostce włożone? Fotka kostek w aucie Rozpiska pinów w radiu może coś muszę przepiąć? Dodam jeszcze że mam pełny FIS z zegarkiem tarczowym
bish - kopt Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 nie masz CAN-a, był dopiero w zegarach z pełnym Fisem i zegarkiem cyfrowym
Rizo Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 witam, w związku z tym że mam radio BETA CC i chce zmienic na nie ori z cd mam pytanko, (z tego tematu wynika żę też cana nie mam) natomiast rozumiem że w takim przypadku zazwyczaj nowe radyjko tylko plug and play czy trzeba coś modzić mocno z kostakami itd? (głośniki tylko przód mam)
bish - kopt Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 witam, w związku z tym że mam radio BETA CC i chce zmienic na nie ori z cd mam pytanko, (z tego tematu wynika żę też cana nie mam) natomiast rozumiem że w takim przypadku zazwyczaj nowe radyjko tylko plug and play czy trzeba coś modzić mocno z kostakami itd? (głośniki tylko przód mam) przejściówke taką na allegro kupisz
aju Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 był dopiero w zegarach z pełnym Fisem i zegarkiem cyfrowym a z pół fisem i zegarem cyfrowym? kiedyś jakiś magik podpinając mi VAGa stwierdził że to już z CANem jest
bish - kopt Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 był dopiero w zegarach z pełnym Fisem i zegarkiem cyfrowym a z pół fisem i zegarem cyfrowym? kiedyś jakiś magik podpinając mi VAGa stwierdził że to już z CANem jest ja mam taki i podobno nie, bo chciałem Concerta II wrzucać ...na forum sie tak doczytałem
Michał Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 z tego co wiem to tylko poliftowe zegary VDO mają CANa czyli w zasadzie na jedno wychodzi bo te z 1/2 fisa produkował Jaeger... chociaż kiedyś znalazłem rozpiskę pinów właśnie jaegera, z której wynika że jednak CAN tam jest: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zmiana_chorusa_na_jakis_cd-t85036.0.html;msg971936#msg971936 niestety do tej pory tego nie sprawdziłem
aju Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 na niemieckim forum audi, jak szukałem oznaczeń nawigacji czy jest DX czy non DX napisali że wszystkie polifty z cyfrowym zegarkiem (jak onie określali z palmą przy zegarku) mają CANa.... musiał bym zajrzeć w swoje zegary
bish - kopt Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 na niemieckim forum audi, jak szukałem oznaczeń nawigacji czy jest DX czy non DX napisali że wszystkie polifty z cyfrowym zegarkiem (jak onie określali z palmą przy zegarku) mają CANa.... musiał bym zajrzeć w swoje zegary a co tu palma ma do rzeczy? ja nie mam palmy
Rekomendowane odpowiedzi