Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo jadę tam za tydzień i odwiedziłbym też innych klubowiczów! :decayed:

Opublikowano

Bo jadę tam za tydzień i odwiedziłbym też innych klubowiczów! :decayed:

Yhy :tongue4: Kurde ja bylem w Krk ale akurat na wtorek nie trafiłem :decayed: Kurde wszyscy powyjeżdżali czy co ze nikt nie pisze :naughty:

Opublikowano

Dlaczego?

Grzesiek z czerwonej też już nie wpada..

Opublikowano

Mateusz faktycznie chyba się obraził na Nas ... podejrzana sprawa :mysli: A Grzesiek chyba nie poczuł klimatu :gwizdanie:

Opublikowano

Mateusz faktycznie chyba się obraził na Nas ... podejrzana sprawa :mysli: A Grzesiek chyba nie poczuł klimatu :gwizdanie:

Nie widział sensu przyjeżdżać bo według niego wszyscy olewali spoty :rolleyes: i nie opłacało się przyjeżdżać jak było mało aut :wink4: Z reszta on by się musiał wypowiedzieć :cool1: A jak dzisiaj ze spotem ?

Opublikowano

Napisał bym coś ale mógł bym kogoś obrazić ... Od jakiegoś czasu na spoty przyjeżdża dość sporo ludzi nie koniecznie z audi ale to spotkania motoryzacyjne więc zróżnicowanie jest mile widziane :)

Opublikowano

To dzisiaj gdzie panowie sie spotykamy w radiu mówili ze popołódniu burze i wiatry więc może być lipa no ale zobaczymy.

Opublikowano

No tak wszędzie pokazują że dziś ma padać więc wstępnie widzimy się pod galerią ew. później polecimy na jeleń :)

Opublikowano

Jeleń zalany d*pa blada dziś jak przejedzie to może sie uda pod maxem :)

Opublikowano

Przyszły mi dzisiaj ramki ale jedna z całkiem połamanymi zaczepami musiałem skleić ma stałe ale w sumie tablic nie wymienia się co tydzień wiec mi to nie przeszkadza.

Opublikowano

No to i tak kiepsko, które zaczepy były połamane? Na pewno przy transporcie coś uległo zniszczeniu..

Opublikowano

Nie obrazilem sie tylko nie mam czasu :evil: