Gość fudi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bo jadę tam za tydzień i odwiedziłbym też innych klubowiczów!
wicio150 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bo jadę tam za tydzień i odwiedziłbym też innych klubowiczów! Yhy Kurde ja bylem w Krk ale akurat na wtorek nie trafiłem Kurde wszyscy powyjeżdżali czy co ze nikt nie pisze
Gość fudi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie wiem, jutro zobaczymy kto przyjedzie :>
wicio150 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie wiem, jutro zobaczymy kto przyjedzie :> No juz mamy na spotach o jednego mniej
wicio150 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Kogo nie ma? Mateusza z 1.8T powiedzial ze juz nie bedzie przyjedzal
Gość fudi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dlaczego? Grzesiek z czerwonej też już nie wpada..
Ciepły Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mateusz faktycznie chyba się obraził na Nas ... podejrzana sprawa A Grzesiek chyba nie poczuł klimatu :gwizdanie:
wicio150 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mateusz faktycznie chyba się obraził na Nas ... podejrzana sprawa A Grzesiek chyba nie poczuł klimatu :gwizdanie: Nie widział sensu przyjeżdżać bo według niego wszyscy olewali spoty i nie opłacało się przyjeżdżać jak było mało aut Z reszta on by się musiał wypowiedzieć A jak dzisiaj ze spotem ?
Ciepły Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Napisał bym coś ale mógł bym kogoś obrazić ... Od jakiegoś czasu na spoty przyjeżdża dość sporo ludzi nie koniecznie z audi ale to spotkania motoryzacyjne więc zróżnicowanie jest mile widziane
IDUAL Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 To dzisiaj gdzie panowie sie spotykamy w radiu mówili ze popołódniu burze i wiatry więc może być lipa no ale zobaczymy.
Ciepły Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No tak wszędzie pokazują że dziś ma padać więc wstępnie widzimy się pod galerią ew. później polecimy na jeleń
Ciepły Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jeleń zalany d*pa blada dziś jak przejedzie to może sie uda pod maxem
wicio150 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jeleń zalany pupa blada dziś jak przejedzie to może sie uda pod maxem No ja jade pod poziemny na KCH a u nas juz sie przejasnilo
IDUAL Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Przyszły mi dzisiaj ramki ale jedna z całkiem połamanymi zaczepami musiałem skleić ma stałe ale w sumie tablic nie wymienia się co tydzień wiec mi to nie przeszkadza.
Gość fudi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No to i tak kiepsko, które zaczepy były połamane? Na pewno przy transporcie coś uległo zniszczeniu..
?agi Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie obrazilem sie tylko nie mam czasu
Rekomendowane odpowiedzi