IDUAL Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Połamane były te zawiasy co się na nich otwiera ta ramka. Nie wiem czy to podczas transportu bo dróga jest ok może ale posklejałem i nic nie widac. Jutro wyjeżdzam na tydzień wreszcie sprawdze ile mi pali bo wydaje mi się ze troche za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Widze ze tu sie duzo duzo dzieje zyje ktos wogole czy jak ??[br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 15:07_________________________________________________puk puk zyje ktos tu wogole ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja ledwo ale żyje ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja wrocilem z nad morza tez bylo grubo ide spac bede na 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 spotykam sie dzis bo widac ze tu zycie umarlo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja nie obiecuje że wpadnę bo chory jestem ... zatrułem się i czuje się jak zwłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 hehe zabarc zwloki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Leje u was? Spotykamy sie na podziemnym ? [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 18:06_________________________________________________Dzieki za spota zostali tylko najtrwalsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja wróciłem o 21 do domu dopiero Przemaka mi dywanik od strony pasażera z przodu i mam tak zaparowaną szybę jak jadę w deszczu że to jest koniec Wymieniałem niedawno filtr kabinowy ale kupiłem FILTRON, może dlatego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kto ma u was czerwonego avanta b5 1.8 tq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Grzesiek - 'milanistaac' ale on już nie jeździ na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 :sick3:Wybaczcie że mnie nie było ale niestety choroba mnie dopadła i nie miałem sił przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Panowie co możecie powiedzieć o: Naprawa Pomp Wtryskowych i Wtryskiwaczy Diesel Service. Andrzej Niemczyk Chrzanów? Na tapetę ma iść pompa wtryskowa z 1Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 http://demm-diesel.w.motofakty.pl/ Dowiem się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 http://demm-diesel.w.motofakty.pl/ Dowiem się jutro Dokładny adres to: Konopnickiej 18. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Sprawdzimy Kolega z A4 tam mieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Chico czemu nie wpadasz na spoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kiedyś się wybiorę jak brat furę naprawi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kiedyś się wybiorę jak brat furę naprawi :gwizdanie: Pisałem w waszym temacie to mnie zlewaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nie to, że zlewaliśmy ale są wakacje i staram się wykorzystywać wolny czas aktywnie bo brzuszek rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi