kaska1382 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 oby na kolejnym spocie bylo wiecej chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Brak auta ... ŻADEN PROBLEM Brakuje wam chęci moi drodzy ja mimo choroby dotarłem na chwilkę ... da się jak się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 mi chęci nie brakuje ja bardzo chętnie wpadam do was jakas rozrywka w moim zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Co tam u was żyjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No ledwo ale pogoda to mnie wykancza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witajcie W poniedziałki gdzie stoicie;> Pod galerią czy Shelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witajcie W poniedziałki gdzie stoicie;> Pod galerią czy Shelem Pod galeria kolego bedziesz nas napewno widzial chyba ze pogoda nie dopisuje do jestesmy na podziemnym parkingu Zapraszamy w poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 no w poniedziałek ja na pewno będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Moi drodzy mam springi do autka na sprzedaż http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161286.0:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Moi drodzy mam springi do autka na sprzedaż http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161286.0:) Z twojego czy ze sreberka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 ja mysle ze w poniedzialek tez bede chyba ze wypadnie jakas niespodziewajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Z mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krist9 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam jestem na tym forum od niedawna,widzę ze organizujecie spociki chętnie bym do was dołączył ale każdy poniedziałek wieczorem pracuje może zmienilibyście chociaż raz w miesiącu na inny dzień np.na wtorek lub piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Haha, widzę że więcej chętnych się zebrało Ja w weekend mógłbym może wpadać bo wtedy prawdopodobnie będę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam jestem na tym forum od niedawna,widzę ze organizujecie spociki chętnie bym do was dołączył ale każdy poniedziałek wieczorem pracuje może zmienilibyście chociaż raz w miesiącu na inny dzień np.na wtorek lub piątek. A do ktorej ty pracujesz? Kurde za chwile nie bedzie miejsca pod galeria Trzeba bedzie pogadac zeby nam na okreslona godzine miejsce zostawili na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Myślę nad zmianą godziny oraz daty ponieważ robi się zimno i ciemno ... [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________Proszę o propozycje godziny i dnia ... Czekam na wypowiedz wszystkich !! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Myślę nad zmianą godziny oraz daty ponieważ robi się zimno i ciemno ... [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 22:15_________________________________________________Proszę o propozycje godziny i dnia ... Czekam na wypowiedz wszystkich !! :gwizdanie: No na spocie byl poruszany temat ty jestes zalozycielem podaj konkretna date to sie dostosujemy Cieply to co masz teraz za sprezynki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krist9 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Poniedziałek mi całkowicie odpada ale wtorek ,piatek ,lub sobota jak najbardziej by pasowała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 wicio150 mówisz o sprężyce do lewej klamki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Może spotkajmy się normalnie w pon tylko żeby zjawiło się parę osób i obgadamy sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi