Gość fudi Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 wicio150 mówisz o sprężyce do lewej klamki? Ciepły sprzedaje springi obniżające samochód, stronę wcześniej o tym pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Może spotkajmy się normalnie w pon tylko żeby zjawiło się parę osób i obgadamy sprawę. Albo i tak mozna zrobic Ale ostatnio byl juz poruszany temat to jakos zostal zlany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Konkrety bo ostatnio byliśmy w trzech ... Jestem założycielem ale muszę się dostosowac także do Was bo napisze wtorek godzina 10.00 i kto przyjedzie Zmienimy godzinę na 18.00 żeby było troszkę wcześniej kto nie da rady dojedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Konkrety bo ostatnio byliśmy w trzech ... Jestem założycielem ale muszę się dostosowac także do Was bo napisze wtorek godzina 10.00 i kto przyjedzie Zmienimy godzinę na 18.00 żeby było troszkę wcześniej kto nie da rady dojedzie ... W poniedzialek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tak na razie tak ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tak na razie tak ... :gwizdanie: No ja dal bym rade na 18 jedzic Ale trzeba do reszty sie dopasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Spróbujemy o 18 jak przyjadą 2 samochody to zrezygnujemy i wrócimy do 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja jestem za 18 w poniedzialki albo moze sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Sobota i piętek odpada ponieważ wtedy się imprezuje, wyjeżdża na odpoczynek a przy Naszej frekwencji jedna osoba mniej to juz zle Więc w grę wchodzi jedynie pon,wt,śr,czw i ew. nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ok mamy rozumieć że w najbliższy poniedziałek spotykamy się pod galerią o 18.00 tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ok mamy rozumieć że w najbliższy poniedziałek spotykamy się pod galerią o 18.00 tak ?? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 mam pytanko dotyczace opon. czy moge miec na jednej osi wezsze opony a na drugiej szersze? dzieki z gory za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 mam pytanko dotyczace opon. czy moge miec na jednej osi wezsze opony a na drugiej szersze? dzieki z gory za odpowiedz Mozesz miec nie wiem jak sie jedzi Glownie daja szersze do tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jeżeli nie masz Quattro możesz miec rożne opony ... Byle by na jednej osi byly takie same mozesz miec przod 195 / 60 a tył 235/30 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 mam 205/65 i te chcialam dac na tyl a na przod chcialam kupic 195/65 wiec jesli mowicie ze tak mozna to chyba kupie. a swoja droga to macie moze dostep do jakis dobrych opon? mam jedna opone letnia FULDA w dobrym stanie i chcialabym dokupic druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jezeli chodzi o sztuki to poszukaj na allegro pojedyncze używane chodza bardzo tanio. Dzisiaj rozumie że o 18 pod galerią. Tylko może byc problem z miejscem bo o tej porze to tam zawalone jest wiec nie wiem czy nie lepiej za shellem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Damy rade Najwyzej bedziemy stali osobno :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zyjecie państwo dzieki za spota fajnie było tylko za mało autek jak na jeleń. I jak zostawiamy już 18 w poniedziałki czy wracamy do 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zostawmy Przynajmniej ja tak uwazam No i dzieki za spota Musimy Idual robic programy bo siara juz jedzic na Jelen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi