IDUAL Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 E tam dobrze jest myślałem że bardziej zmiażdzy mnie tym 190km Leonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 E tam dobrze jest myślałem że bardziej zmiażdzy mnie tym 190km Leonem Heh dobrze ze ja nie poszlem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 E tam dobrze jest myślałem że bardziej zmiażdzy mnie tym 190km Leonem Heh dobrze ze ja nie poszlem :> [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 16:16_________________________________________________Chciałbym spróbować sie z passatem 130km w serii wtedy bym mniejwięcej wiedział ile posiadam HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 E tam dobrze jest myślałem że bardziej zmiażdzy mnie tym 190km Leonem Heh dobrze ze ja nie poszlem :> [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 16:16_________________________________________________Chciałbym spróbować sie z passatem 130km w serii wtedy bym mniejwięcej wiedział ile posiadam HP Moze gdzies na KCH ma ktos takiego znajomego bo u mnie nikt ze znajomych nie ma takiego paska Ale fajna sprawa taki wyscig by byl [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:03_________________________________________________Cieply kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja ide na operacje jutro przebane ;/:(( tak ze jak bym nie przezyl to pamietajcie tylko audi ((_OOOO_)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Operacja związana z wypadkiem? Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Operacja związana z wypadkiem? Co jest? Przepuklina z tego co nam mowil na spocie ja ide na operacje jutro przebane ;/:(( tak ze jak bym nie przezyl to pamietajcie tylko audi ((_OOOO_)) Szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Też się dołączam zdrowiej szybko. A tak na marginesie mam programik do tzw. korekt licznika ale tylko w liczniku nie w ecu wiec jak koleżanka chętna to można podziałac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Łagi nie jestes sam! pamietaj!!! Też się dołączam zdrowiej szybko. A tak na marginesie mam programik do tzw. korekt licznika ale tylko w liczniku nie w ecu wiec jak koleżanka chętna to można podziałac. mozna sprobowac cosik podzialac jesli to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Łagi nie jestes sam! pamietaj!!! Też się dołączam zdrowiej szybko. A tak na marginesie mam programik do tzw. korekt licznika ale tylko w liczniku nie w ecu wiec jak koleżanka chętna to można podziałac. mozna sprobowac cosik podzialac jesli to nie problem A czemu cie ostatnio nie bylo? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 11:22_________________________________________________Marcin sprawdzales u siebie ten program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A czemu cie ostatnio nie bylo? :chytry nie bylo mnie ze wzgledu na sprawy rodzinne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 S Łagi nie jestes sam! pamietaj!!! Też się dołączam zdrowiej szybko. A tak na marginesie mam programik do tzw. korekt licznika ale tylko w liczniku nie w ecu wiec jak koleżanka chętna to można podziałac. mozna sprobowac cosik podzialac jesli to nie problem A czemu cie ostatnio nie bylo? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 11:22_________________________________________________Marcin sprawdzales u siebie ten program? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:54_________________________________________________Sprawdzałem połączył sie z licznikiem mogłem odczytać kod pin samochodu( na marginesie taki sam jak radia ale podobno tak jest) i jest tam zakładka z kilometrami jakie wyswietla i pod spodem można wpisać swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 S Łagi nie jestes sam! pamietaj!!! Też się dołączam zdrowiej szybko. A tak na marginesie mam programik do tzw. korekt licznika ale tylko w liczniku nie w ecu wiec jak koleżanka chętna to można podziałac. mozna sprobowac cosik podzialac jesli to nie problem A czemu cie ostatnio nie bylo? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 11:22_________________________________________________Marcin sprawdzales u siebie ten program? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:54_________________________________________________Sprawdzałem połączył sie z licznikiem mogłem odczytać kod pin samochodu( na marginesie taki sam jak radia ale podobno tak jest) i jest tam zakładka z kilometrami jakie wyswietla i pod spodem można wpisać swoje. Fajny jak sie nazywa ? Zobacze u siebie na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 siema jak tam byczq ja po operacji leze w sz pitalu jakos zyje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dzis juz poniedzialek Co robimy jedziemy pod maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 ja jestem jak najbardziej zainteresowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 ja jestem jak najbardziej zainteresowana Tylko dzis troche zimno moze gdzies jedziemy do jakies knajpy albo fast fooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 spotkamy sie pod maxem i pomyslimy wicio a co ty zrobisz w zimie jak juz mowisz ze zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 TO pod maxem o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi