Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle że o 18 na pozdziemnym bo pada deszcz jakby nikogo nie było na powierzchni to ja pojade na podziemny

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokładnie dzieki za spota choć szkoda że tak mało osób. Dobrze że nowy kolega dojechał bo było by nas trzech. Musimy te spoty jakoś zreorganizowac. Może na jakieś wypady się umawiać albo coś takiego.

Opublikowano

Heya :) Dzięki było miło, wpadne nie raz :cool1:

co do przepływki to myślę ze dlatego mi tak dużo wskazuje na VAGu gdyż nie mam zaworka EGR :kox:

Możliwe?

Opublikowano

Heya :) Dzięki było miło, wpadne nie raz :cool1:

co do przepływki to myślę ze dlatego mi tak dużo wskazuje na VAGu gdyż nie mam zaworka EGR :kox:

Możliwe?

[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 12:55_________________________________________________Zrób log statyczny 003 wklej go i zapytaj na silniki diesla co może być przyczyną że zarówno wymagana jak i rzeczywista masa powietrza jest taka wysoka opisz że masz program może to ma coś wspólnego. Tam siedzą nieźli magicy kilka razy mi pomogli. A co do egr to chyba raczej nie ma nic wspólnego czytałem wiele postów na ten temat i nigdzie nie pisało że po zaślepieniu wartości się zmieniają
Opublikowano

ma ktos może klubowe ramki na zbyciu? :)

Zagadaj do Mateusza bo on ma chyba na zbyciu

oki dzieki wiciu :)[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 21:24_________________________________________________a jeszcze jedno... kto z was ma czerwone audi? :)

Opublikowano

Jak umyje to sprawdze jaki mam kolor :naughty: żartuje. Ja nie wiem na spoty nikt nie przyjeżdzał czerwonym, przynajmniej jak ja jeżdze.

Opublikowano

w kombi czerwone po lifcie 1.8 t ma taki grzesiek z południa

Opublikowano

w kombi czerwone po lifcie 1.8 t ma taki grzesiek z południa

wczoraj mialam spotkanie z kims takim u mnie na osiedlu. mial ramki klubowe. mlody chlopaczek. moze to ktorys z nich.

Opublikowano

jeśli troche grubszy po twarzy to grzesiek

Nowy nie byl na spotach a wszystkich zna dobry zawodnik :decayed:

jak taki dobry to dlaczego nie powie wprost kim jest i co ma do kogo? :tongue4: troszke chyba strachliwy jednak ten pan :)

Opublikowano

Dziś na VAG na autostradzie przy pełnym bucie na 210km/h wyszło mi chwilowe spalanie 30 litrów :polew:

Przy 100km/h jest 4.4 litra

przy 130 jest 7 litrów :decayed:

Opublikowano

Dziś na VAG na autostradzie przy pełnym bucie na 210km/h wyszło mi chwilowe spalanie 30 litrów :polew:

Przy 100km/h jest 4.4 litra

przy 130 jest 7 litrów :decayed:

Ile masz przy 210 obrotow? :mysli: