IDUAL Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ja mam w Roomsterze Fis i kiedyś pokazało mi ze na trasie średnia wyszła 4.9 na 100 a faktycznie po przeliczeniu litrów na kilomerty nie było już tak różowo wyszło 6/100 tak więc litr różnicy.[br]Dopisany: 28 Październik 2010, 19:14_________________________________________________Widze że macie dużo lepsze skrzynie ja mam przy 3900 dopiero 185km/h
Ciepły Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Siema Ale mam zajob ostatnio i zaniedbałem Was Co z poniedziałkiem ? W końcu święto pogoda zapowiada się ładna tylko nie wiadomo czy wszyscy dojadą Czerwone kombi na ramkach klubu to Grzesiek niestety już nie przyjeżdża.
wicio150 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Siema Ale mam zajob ostatnio i zaniedbałem Was Co z poniedziałkiem ? W końcu święto pogoda zapowiada się ładna tylko nie wiadomo czy wszyscy dojadą Czerwone kombi na ramkach klubu to Grzesiek niestety już nie przyjeżdża. No ja powinienem byc A ostatnio faktycznie chwile cie nie bylo Pomysl jeszcze sie pojawil zeby we wtorek na katowice jechac na spot
IDUAL Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 No ja bardziej za tym wtrokiem w katowicach bym był jak gadaliśmy wicio. Jak objade wszystko i wyrobię sie to podjade w poniedziałek ale będzie cięzko. A wicio co do spalania po wymianie termostatu to narazie wychodzi średnio 6 litrów ale to przeważnie krótkie odcinki do 20 km i jazda normalna nie ślimacza tak że o 1 litr mniej pali.
wicio150 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 No ja bardziej za tym wtrokiem w katowicach bym był jak gadaliśmy wicio. Jak objade wszystko i wyrobię sie to podjade w poniedziałek ale będzie cięzko. A wicio co do spalania po wymianie termostatu to narazie wychodzi średnio 6 litrów ale to przeważnie krótkie odcinki do 20 km i jazda normalna nie ślimacza tak że o 1 litr mniej pali. No to kto jeszcze na wyjazd w wtorek chetny?
JeriLee Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 O której ruszacie na Katowice z Chrzanowa?
Gość fudi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To spotkamy się w Katowicach! :>
wicio150 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 O której ruszacie na Katowice z Chrzanowa? Sie ustali jeszcze w poniedzialek
IDUAL Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ty tam wicio wiesz o której sie zbierają w katowicach jakbym nie mógł pojawić się w poniedziałek to musimy sie ugadać przez neta.[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 21:14_________________________________________________bedzie ktoś w poniedziałek na spocie
Gość fudi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Ja mogę być w poniedziałek, Sławek, Witek, Marcin, Kasia - będziecie? :>
wicio150 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Ja mogę być w poniedziałek, Sławek, Witek, Marcin, Kasia - będziecie? :> Ja w poniedzialek bede no i we wtorek jedziemy na katowice
Gość fudi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 No to możliwe że na obu spotach będę
Ciepły Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 W poniedziałek będę ale wtorek sam nie wiem mam trochę roboty i auto mi sie sypie ... Sprzęgło i pompa wspomagania chyba
kaska1382 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 witam! czy ktoś byłby zainteresowany zakupem w dobrej cenie dwoch uzywanych opon zimowych YOKOHAMA 205/60/R15? Opony sa w dobrym stanie, bieznik okolo 7-8mm. Co do spota to raczej mnie nie bedzie bo jade w dluzsza trase i chyba nie wroce
Gość fudi Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 A co jest z pompą? Mi kiedyś zaczęła wyć przy skręcaniu kierownicą i okazało się że to maglownica..
wicio150 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Cieply ja nie widze problemu zawsze mozesz z kims sie wybrac
IDUAL Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Panowie i panie jutro ostrożnie jeździjcie. A co do wtorku to wiciu o której oni się zbierają w katowicach bo jeszcze nic nie napisałes. a wolałbym wcześniej wiedzieć. Co do poniedzałku to powinienem być.
Gość fudi Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Wtorek o 19 na parkingu podziemnym pod Realem na 3 Stawach
Ciepły Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Katarzyno rzuc cene za oponki bo to najważniejsze [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 12:41_________________________________________________Pompa mnie nie wyje po prostu dziwnie zachowuje się wspomaganie ... Maglownica jest na gwarancji bo rok temu wymieniałem
IDUAL Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Wtorek o 19 na parkingu podziemnym pod Realem na 3 Stawach No to jak wyjedziemy z chrzanowa o 18 zachaczymy o jeleń przelecimy przez dziećkowice i powinniśmy być około 19 na trzech stawach.[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 20:02_________________________________________________Mi jak padała pompa wspomagania w Audi 80 TDI to na zimnym kierownica nie chodziła płynnie tylko skokowo potem jak się rozkręciła to już było ok potem doszedł wyciek oleju ale wtedy zalałem płynem do pneumatyki ale takim jak stosuje się w koparkach bardzo gęsty i załatał wyciek ale pompe szlak trafił i trzeba było wymieniać i czyścić układ ale pomysł był niezły .
Rekomendowane odpowiedzi