wicio150 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Wtorek o 19 na parkingu podziemnym pod Realem na 3 Stawach No to jak wyjedziemy z chrzanowa o 18 zachaczymy o jeleń przelecimy przez dziećkowice i powinniśmy być około 19 na trzech stawach.[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 20:02_________________________________________________Mi jak padała pompa wspomagania w Audi 80 TDI to na zimnym kierownica nie chodziła płynnie tylko skokowo potem jak się rozkręciła to już było ok potem doszedł wyciek oleju ale wtedy zalałem płynem do pneumatyki ale takim jak stosuje się w koparkach bardzo gęsty i załatał wyciek ale pompe szlak trafił i trzeba było wymieniać i czyścić układ ale pomysł był niezły . Ja bede czekal w rynku w Jelniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 A co z przesunięciem czasu? Teraz o 18 jest jak o 19 wcześniej, może godzinę jeszcze trochę do tyłu? 17:30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Bedzie dzis ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 No wreszcie frekfencja ok również dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Katarzyno rzuc cene za oponki bo to najważniejsze [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 12:41_________________________________________________Pompa mnie nie wyje po prostu dziwnie zachowuje się wspomaganie ... Maglownica jest na gwarancji bo rok temu wymieniałem myślę że zacznijmy od 150zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Kumpel ma do sprzedania 4 opony na jeden sezon jak chcesz to sie spytam Mam VCDS jak ktos chce to moge mu odczytac przebieg z ECU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, może przywieź na spota to z ciekawości zobaczymy u każdego przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, może przywieź na spota to z ciekawości zobaczymy u każdego przebieg Przyjedz jak bedziesz mial odpowiedni sterownik to sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 W poniedziałek się wybieram, bo ostatnio byłem wolny o 18.30 ale zanim bym dojechał to już pewnie połowa w domu siedziała przed TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 W poniedziałek się wybieram, bo ostatnio byłem wolny o 18.30 ale zanim bym dojechał to już pewnie połowa w domu siedziała przed TV Ostatnio bylo nas duzo to zebralismy sie okolo 20 takze spokojnie bys dojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeriLee Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wow, myślałem ze 20 stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Termostat nareszcie wymieniony na kanale 49 89-90C Na vagu tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertus16v Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Hej Wszystkim co tam u was słychać kiedy jakiś spocik bo się opuściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Hej Wszystkim co tam u was słychać kiedy jakiś spocik bo się opuściłem Stara bida Przyjedz kiedys bo dawno cie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Termostat nareszcie wymieniony na kanale 49 89-90C Na vagu tyle samo No i dobrze, przynajmniej nie będziesz już na ssaniu jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Termostat nareszcie wymieniony na kanale 49 89-90C Na vagu tyle samo No i dobrze, przynajmniej nie będziesz już na ssaniu jeździć Ssanie się wyłącza chyba od 80 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 no chyba około 80 C mi po wymianie term litr w dół spalanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi