Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zamiennik lampki oświetlenia rejestracji LED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamówiłem identyczne-jak przyjdą-myślę,że jakoś w przyszłym tygodniu-dam znać i wkleję jakieś foto... :wink4:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 23:58_________________________________________________...no i przyszły :wink4:

link do aukcji z Ebaya KLIKNIJ TU

1eedcd222e3b6128m.jpg

f27681b6b44b69e0m.jpg

tu fotki,jak to wygląda na aucie i najważniejsze-nie ma błędu spalonej żarówki,bo jest oprnik wlutowany

cc11b17107f8fabem.jpgad7a5489062914f9m.jpg...oczywiście biorąc pod uwagę trudność z wykręceniem lampki-było rezanie i rozwiercanie starej-nowe poszły na klej- :wink4:

polecam :good:

Opublikowano

domjenick zrob lepsze zdjecia, bez lampy.. :)

Bo w ogole nie widac ze cos swieci :tongue4:

Opublikowano

Bo w ogole nie widac ze cos swieci

to ma oświetlać rejestrację,a nie drogę za mną :tongue4: najlepiej widać różnicę na zdjęciu z lampką ori :wink4:
Opublikowano

domjenick chcialem zobaczys jak swiatlo sie rozklada :)

Zrob foty w ciemnosciach bez lampy :)

Opublikowano

domjenick chcialem zobaczys jak swiatlo sie rozklada :)

Zrob foty w ciemnosciach bez lampy :)

jutro zrobie -specjalnie dla Ciebie-bez lampy :cool1:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 01:15_________________________________________________tu są fotki w całkowitej ciemności-tylko lekko zamazane,bo mi się ręka zatelepała :gwizdanie:

ale widać ,co trzeba...

fb9619ccfe27e614m.jpg507e9639c3597917m.jpg43e8a6d9ebc12ab5m.jpg

Opublikowano

Nie świeci to za mocno czasem? Bo mam wrażenie, że konkretnie po oczach wali. :przebiegly:

Opublikowano

Nie świeci to za mocno czasem? Bo mam wrażenie, że konkretnie po oczach wali. :przebiegly:

właśnie,że to tylko tak na fotce wyszło-normalnie jest na prawde jaśniejsze od ori,ale nie jakieś oślepiające... :wink4:
Opublikowano

pytanie co do dwóch styków zasilających. Widzisz jakąś różnice w jakości. w ori lampkach jest to kompletna kicha :wallbash:

Opublikowano

Same zarowki rurkowe wrzucic w led i jest bardzo ladnie :good:

Opublikowano

U mnie się za szybko przepalają... :confused4: Jest na to jakiś sposób? :mysli:

Opublikowano

Ile mm maja te zarowki do oswietlania tablicy?

Opublikowano

tylko niektóre żarówki błąd wywalają-nie wiem,od czego to zależy-mój koleś miał B6-wstawiał dokładnie takie same żarówki ,jak ja -u niego błędy,a u mnie nic...mam w postojówkach SMD,ledy z tyłu,teraz te i żadnych błędów :wink4:
Opublikowano

No właśnie bo nie każemu wywala błąd :> Pewnie chińczyki wywalaja bład :decayed:

Opublikowano

pytanie co do dwóch styków zasilających. Widzisz jakąś różnice w jakości. w ori lampkach jest to kompletna kicha :wallbash:

jest na to sposób. bo czy ori czy te z ebaya i tak po czasie je ruda zeżre :evil:

trzeba te styki wysmarować wazeliną techniczną. również nie zapomnij posmarować śruby trzymającej całą oprawkę.

ja zawsze po zakupie kolejnego auta tak robię i nigdy później nie miałem problemu z wymianą żarówki.

Opublikowano

jest na to sposób. bo czy ori czy te z ebaya i tak po czasie je ruda zeżre :evil:

trzeba te styki wysmarować wazeliną techniczną. również nie zapomnij posmarować śruby trzymającej całą oprawkę.

ja zawsze po zakupie kolejnego auta tak robię i nigdy później nie miałem problemu z wymianą żarówki.

dzięki za radę :notworthy: widzę że wazelina dobra na wszystko :decayed:

Opublikowano

Tez mam do wymiany tylne osw. rejestracji i problem z wymontowaniem tego.Ale cena tych LED-ów jest szokująca. Muszę coś wykombinować bo znowu sie potem męczyć z wykręcaniem tego nie mam zamiaru.

Opublikowano

Tez mam do wymiany tylne osw. rejestracji i problem z wymontowaniem tego.Ale cena tych LED-ów jest szokująca. Muszę coś wykombinować bo znowu sie potem męczyć z wykręcaniem tego nie mam zamiaru.

nawet ,jak wyłamiesz i wstawisz takie,jak ja kupiłem SMD-to raczej auto prędzej na złom pójdzie niż one się spala...można przykleić na jakiś elastyczny klej i wtedy nie ma problemu z odklejeniem i wymianą...cena-no cóż-trochę dużo,ale efekt sam widzisz...
Opublikowano

domjenick ladnie to daje.. :naughty:

Pomysle nad tym.. W nowych lexach seryjnie montuja ledy do podswietlania tablicy :)

Opublikowano

może i ładnie daje na fotkach widać jak asfalt oświetla za autem,ale po kieszeni też nieżle trzepie :shocked: ja tam wole rurki diodowe