Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Nowa funkcja świateł przeciwmgłowych-da radę dorezać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po otworzeniu auta z pilota zapala się oświetlenie wnętrza i to jest standard. Chciałbym zrobić coś żeby razem z tymi światłami zapalały się również światła przeciwmgłowe tak jak to jest w mercedesie. Da się to jakoś prosto zrobić? Może przeprogramować coś Vagiem? pozostaje jeszcze opcja zapalania się tych świateł w dzień i w nocy... z tym już nie wiem co zrobić:) pewnie jakiś czujnik... Co o tym myślicie?

Opublikowano

Poszukaj kolego w wasztacie. jest tam doposazenie w 3 krotne mrugniecie migaczy. Znajdziesz tam wszystko na temat.

Orginalnie nie da sie tego zrobic. Trzeba kombinowac w kabelkach.

Opublikowano

migacze mi mrugają raz raz jak zamykam a dwa jak otwieram. To, że trzeba w kabelkach kombinować to wiem ale ciekawi mnie czy ktos juz to robił i jak mu poszło ale z zaiteresowania tematem domyślam się ze jestem pionierem;)

Opublikowano

To, że trzeba w kabelkach kombinować to wiem ale ciekawi mnie czy ktos juz to robił i jak mu poszło ale z zaiteresowania tematem domyślam się ze jestem pionierem;)

Pionierze..

Kolega wskazał Ci miejsce gdzie tego szukac :wink4: Więc szukaj :)

http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_modul_komfortowych_kierunkowskazow_i_doswietlenia_zakretu-t99411.0.html;msg1137975

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...