Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Co sądzicie o tym wzorze alu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór może i ok ale to plastelina made in china i zapomniał bym - zdecydowanie za mały rozmiar :thumbdown: Do b6 minimum 17"

Opublikowano

Wzór taki sobie, rozmiar porażka :thumbdown:

Opublikowano

Witam.Wygladaja fajnie ale sa rozne gusta.Normalnie 16ki starcza na nasze drogi sa tez tansze opony do tego.Na 17kach wyglada niby lepiej ale tracisz komfort jazdy.Czyli wybor i tak nalezy do ciebie.Ja mam oryginaly i jestem zadowolony. Pozdrawiam....

Opublikowano

Najlepiej zaloz 19ki to bynajmniej sie inni posmieja.Jak widze auta co maja od 130 do 160koni i maja takie kola 19ki to czysty szpan nie w tym kierunku.Duze fele a te male mini mini tarcze hamulcowe co znikaja pod deklem z felgi.Suuuper to wyglada :polew: Badz madry i posluchaj sam siebie.

Opublikowano

min 18" musza byc , wzor super ale firma ;(

Opublikowano

Najlepiej zaloz 19ki to bynajmniej sie inni posmieja.Jak widze auta co maja od 130 do 160koni i maja takie kola 19ki to czysty szpan nie w tym kierunku.Duze fele a te male mini mini tarcze hamulcowe co znikaja pod deklem z felgi.Suuuper to wyglada :polew: Badz madry i posluchaj sam siebie.

powiedział ten co jeździ na 15 i zazdrości :polew:

co ma ilości koni do rozmiaru felgi?

co do felg to wzór ma sie podobać tobie :decayed:

ale za taka kasę można kupić ładniejsze i mocniejsze koła

Opublikowano

powiedział ten co jeździ na 15 i zazdrości :polew:

co ma ilości koni do rozmiaru felgi?

a co jest smiesznego w duzym rozmiarze kola?

i niby kto i gdzie sie smieje, bo nigdy nie zauwazylem:]

felga po prostu nie moze byc za mala :decayed:

a co do tych co kolega wkleil, to nie powiem nic odkrywczego, wzor bez szalu, chociaż ladne, ale na 16'' zbyt male, w b6 w rozmiarze 18'' wygladalyby dobrze, a co do jakosci sie nie wypowiem, bo nie znam z autopsji

Opublikowano

Zapomnij o tych felach :no: Wybierz coś innego i co najmniej w 17".

A oszczędzać na felgach nie radze, bo później i tak wydasz kase na prostowanie :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za rady ale co do rozmiaru to jednak 16'' a to ze względu na komfort i jakość dróg w mojej okolicy a nad wzorem jeszcze pomyśle :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zobaczysz ze bedziesz zalowal minimum 17'', ja juz zaluje ze kupilem 17 i mam zamiar zamienic na 18

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak dla mnie piekniusie ... ale pierwsze to trochę chińszczyzną mi jedzie i długo nie pożyją ... ale drugie to troszkę przy małe przy takim wzorze to raczej bym rzucił się na 17' :)