Skyliner89 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam . Znalazłem dzisiaj ciekawy filmik na YouTube. Zamieściłem go specjalnie tutaj, żeby dało się go komentować, a jest co . 5EQ5fd17KAU Zapraszam do oglądania .
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Fake.. Nie ma takich transformesów.. Poza tym śnieg z garażu tak jakoś nienaturanie spada..
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Fake.. Nie ma takich transformesów.. Poza tym śnieg z garażu tak jakoś nienaturanie spada.. nie znasz sie kiedyś ten SC przebiegał przez moje osiedle
trzeciaq Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 gdzie takie cudo mozna zrobic, tylko z softem zebym mogl jezdzic nim jeszcze a nie biegac za nim ;d
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 gdzie takie cudo mozna zrobic, tylko z softem zebym mogl jezdzic nim jeszcze a nie biegac za nim ;d To fake jest.. Nie da sie tego zrobić.. Co za ludzie.. We wszystko uwierzą..
Wąski Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 gdzie takie cudo mozna zrobic, tylko z softem zebym mogl jezdzic nim jeszcze a nie biegac za nim ;d To fake jest.. Nie da sie tego zrobić.. Co za ludzie.. We wszystko uwierzą.. :polew:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 13:39_________________________________________________Ale robota
Gość Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no i bardzo dobrze ! nie będzie Niemiec pluł nam w twarz...
Gość mmcv Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 3D za***iście zrobione miazga znalazlem przy okazji ktos moze mi to wyltumaczyc ?
Thom4s Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 gdzie takie cudo mozna zrobic, tylko z softem zebym mogl jezdzic nim jeszcze a nie biegac za nim ;d To fake jest.. Nie da sie tego zrobić.. Co za ludzie.. We wszystko uwierzą.. Ale Amerykę odkryłeś, przecież każdy wie, że to animacja 3D. Goście sobie jaja robią, a ty zaraz że wierzą. Super robota, takie talenty później trzepią miliony w Holywood i wożą się furami, o których większość może tylko pomarzyć.
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 gdzie takie cudo mozna zrobic, tylko z softem zebym mogl jezdzic nim jeszcze a nie biegac za nim ;d To fake jest.. Nie da sie tego zrobić.. Co za ludzie.. We wszystko uwierzą.. Ale Amerykę odkryłeś, przecież każdy wie, że to animacja 3D. Goście sobie jaja robią, a ty zaraz że wierzą. Tak.. Już żartują.. Sam w to wierzysz.. :doh1: A to fejk jest..
Skyliner89 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Może za 20 lat takie fury będą...
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 co do animacji 3D to mistrzem jak dla mnie jest ten koleś
OLO_GDA Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 gdzie takie cudo mozna zrobic, tylko z softem zebym mogl jezdzic nim jeszcze a nie biegac za nim ;d To fake jest.. Nie da sie tego zrobić.. Co za ludzie.. We wszystko uwierzą.. Ale Amerykę odkryłeś, przecież każdy wie, że to animacja 3D. Goście sobie jaja robią, a ty zaraz że wierzą. Tak.. Już żartują.. Sam w to wierzysz.. :doh1: A to fejk jest.. jak sie nie znasz to nie odzywaj w Fakcie o tym pisali. zeby uwazac co sie kupuje. bo kupisz takiego transformersa. wysiadziesz na chwile a ten wruuuuu spowrotem do handlarzy... niezle walki na tym kreca podobno. tylko nie wiedzialem ze takie male auta tez juz robia ...
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Taaaa w Faakcie.. Weź się OLO.. - Fakt to fejk, tam nic nie jest prawdą..
OLO_GDA Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 nie wierzysz to nie. zebys sie nie zdziwil jak Ci kiedys tak Audiola zrobi na parkingu pod Lidlem jak zobaczy ile zakupow niesiesz... :gwizdanie: :gwizdanie: wtedy wspomnisz nasz slowa
Nosfer Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 nie wierzysz to nie. zebys sie nie zdziwil jak Ci kiedys tak Audiola zrobi na parkingu pod Lidlem jak zobaczy ile zakupow niesiesz... :gwizdanie: :gwizdanie: wtedy wspomnisz nasz slowa Moja wina, że w Lidlu jest tanio
Skyliner89 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Audi strzeli focha i pójdzie do innego :polew: .
Rekomendowane odpowiedzi