alvred Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam! Mam pytanko , czy kratka nawiewu na desce rozdzielczej w audi zdejmuje się w jakiś spsób ? Boki się wyjmują bezproblemu , męcze się z tym środkiem i nie wiem może jest jakoś poprzyklejana boję się mocniej , żeby nie pękła , proszę o radę jak ktoś wie coś na ten temat ? ALE JA SE GNAM BO MAM
Gość spedyt Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wychodzą tak jak boczne, spróbuj najpierw wyciągnąć środkową
piozar11 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 środkowa jest w calości i wychodzi tak jak te z boku a ta co na przednią szybę to już gorzej bo jest przykręcana przerabiałem ten temat
ravq Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 środkowa jest wkładana na wcisk, a naokoło jest jakby taka taśma obusronna więc trzeba z wyczuciem wyciągnąć
alvred Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 środkowa jest w calości i wychodzi tak jak te z boku a ta co na przednią szybę to już gorzej bo jest przykręcana przerabiałem ten temat Znaczy sie nie rozumiem , mnie chodzi o tą na środku auta na górze deski rozdzielczej jak patrzysz z góry przez szybe to ją widac taka długa prostokątna , całościowa . Czyli ona jest mocowana czymś ?
piozar11 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 tak jest przykręcana od spodu i tu juz masz wiekszy wysiłek ale polak wszystko potrafi więc do dzieła :th:
Rekomendowane odpowiedzi