Artur82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Witam!Mam prosbe- moj wizytwonik jest na 99% uszkodzony...jak mozecie to napiszcie mi czy on dziala podobnie do uchwytu na napoje...czyli przyciskasz i wyjazd - przyciskasz drugi raz i sie "chowa".Ach i moze ma ktos jakies foto jak on wyglada od strony prowadzeniaZ gory dziekuje za odpowiedzi 1
Gość audirocket Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Witam. Dokladnie jak napisales.Dziala identycznie jak uchwyt na napoje.
fayera Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 wyjnij go i oblookaj czy gdzieś sięnie tnie.
Artur82 Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 no wyjete to cos to ja juz mialem ale poprostu zachowuje sie jakby nie bylo jakiejs sprezynki czy cos takiego. Mozna go wysuwac i wsuwac ale od poczatku do konca musi byc uzywana "sila" - poprostu nie wyjezdrza samo
Artur82 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 no walsnie tylko gdzie i jak ta sprezynka jest umiejscowiona ??
agoonzo Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 no walsnie tylko gdzie i jak ta sprezynka jest umiejscowiona ?? jak rozbierzesz szufladkę na dwie części ,to zobaczysz wnękę na taką walcowatą sprężynę,zaczepia się ją o front szufladki od spodu,a reszta wchodzi we wnękę. rozbierałem ją już jakiś czas temu i mogłem coś pomylić,ale wydaje mi się,że jest tak jak opisałem.jak rozłożysz szufladkę to sam na to wpadniesz
Artur82 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 a nie wiecie od czego mozna taka sprezynke podpasowac??
stoklos1990 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 nie będę zaczynać nowego tematu, to podepne się do starego. Artur, udało Ci się naprawić ten wizytownik? Mam ten sam problem, nie chce mi się sam wysynąć wizytownik. Jak go rozebrałem mam tylko kółeczko zębate i ten rygiel do odblokowania po naciśnięciu. Niestety nie mam śladu po żadnej sprzężynie :/ macie jakiś pomysł na naprawe tego? chociaż zdjęcie tej sprężyny to może udałoby mi się ją dopasować.
Strażak R1 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 nie będę zaczynać nowego tematu, to podepne się do starego. Artur, udało Ci się naprawić ten wizytownik? Mam ten sam problem, nie chce mi się sam wysynąć wizytownik. Jak go rozebrałem mam tylko kółeczko zębate i ten rygiel do odblokowania po naciśnięciu. Niestety nie mam śladu po żadnej sprzężynie :/ macie jakiś pomysł na naprawe tego? chociaż zdjęcie tej sprężyny to może udałoby mi się ją dopasować. Znajomy problem Również to przerabiam, chyba trzeba będzie zakupić nowy wizytownik.
stoklos1990 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 no nic, właśnie zakupiłem z anglika to przełoże
Strażak R1 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 no nic, właśnie zakupiłem z anglika to przełoże Daj znać po przełożeniu, czy wszystko gra, jeśli będzie ok, to zrobię tak samo
stoklos1990 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Ok, Myślę ze do tygodnia to ogarnę:-)
mycha1236 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Tu jest pokazane jak naprawic kubek wizytownik działa bardzo podobnie
stoklos1990 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 dzięki za filmik Daj znać po przełożeniu, czy wszystko gra, jeśli będzie ok, to zrobię tak samo Właśnie przełożyłem, wszystko pasuje tylko wystarczy zamienić miejscami. Jeśli chciałbyś zamienić również front z anglika, to musisz przyciąć z tyłu na jednym boku taki dystans. Inaczej będzie Ci lapać o esp(ponieważ będzie za bardzo wypuszczone na lewo). Odnośnie samej spreżynki to jest wszystko to samo.
lewandoes Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Koledzy, nie zamyka mi się wizytownik, zrobiłem jak na filmiku, szufladka ładnie chodzi ale wciąż się rozwija, macie jakiś pomysł jak to naprawić?
stoklos1990 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 a nie masz urwannego tego rygla tylniego?
lewandoes Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 No właśnie nie widać żeby było coś urwanego
stoklos1990 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 nie ma mnie teraz w dumu, jak coś to w weekend zrobie Ci zdjęcie dokładnie jak to ma wyglądać, bo gdzieś mi się tam pląta jedna szufladka
Rekomendowane odpowiedzi