Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 autko super a po Twoim wykonaniu będzie MEGA kozackie plany zacne
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Juz prawie wszystko skompletowałem Gwint jest Koła są Opony są Audio prawie kompletne tylko samochodu brak :polew:
Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Juz prawie wszystko skompletowałem Gwint jest Koła są Opony są Audio prawie kompletne tylko samochodu brak :polew: a samochód sobie wyrezasz
boberek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kilka fotek z blacharni a to kółka znaczy częśc kółek a to zawiasik przód na tył jeszcze czekam a to tłumiczek
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Niech tylko auto wróci od lakiernika i zostanie doprowadzone do ładu to przyłożę swoje łapki do lakieru :naughty:
boberek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Niech tylko auto wróci od lakiernika i zostanie doprowadzone do ładu to przyłożę swoje łapki do lakieru :naughty: no ja myśle ze przyłozysz do niego łapki
alvaro Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 lukaszr Niech tylko auto wróci od lakiernika i zostanie doprowadzone do ładu to przyłożę swoje łapki do lakieru naughty naughty naughty Widzę że po malikowym aucie spodobała się jazda polerką?? boberek Autko będzie piękne...
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Widzę że po malikowym aucie spodobała się jazda polerką?? Malikowe to byłe któreś z kolei
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Niech tylko auto wróci od lakiernika i zostanie doprowadzone do ładu to przyłożę swoje łapki do lakieru :naughty: szkoda że nie do mojego
boberek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Niech tylko auto wróci od lakiernika i zostanie doprowadzone do ładu to przyłożę swoje łapki do lakieru :naughty: szkoda że nie do mojego za daleko mieszkasz
Ukasz699 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Widzę że po malikowym aucie spodobała się jazda polerką?? Malikowe to byłe któreś z kolei Sorry za OT lukaszr robisz polerki ??
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sorry za OT lukaszr robisz polerki ?? Nie.
boberek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sorry za OT lukaszr robisz polerki ?? Nie. :polew: on tylko maca fury
Ukasz699 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sorry za OT lukaszr robisz polerki ?? Nie. :polew: on tylko maca fury Pomacasz Moją
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sorry za OT lukaszr robisz polerki ?? Nie. :polew: on tylko maca fury a nie kury
Nowak_zg Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 boberek jaki ty tam masz rozmiar tej oponki ?
boberek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 tak jak pisałem wczesniej 195/40/16 toyo T1R
alvaro Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 zazwyczaj nie podobają mi się malowane koła ale te wyglądają
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Niech tylko auto wróci od lakiernika i zostanie doprowadzone do ładu to przyłożę swoje łapki do lakieru :naughty: A moje? :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi