pet3r Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam, przed chwila wrocilem z malej przejazdzki po miescie. zahaczylem o rondo (uwielbiam je odkad mam quattro ) - redukcja do 3. i gaz, gdy przednie kola zaczely uciekac (w polowie ronda), cos zapiszczalo i zaswiecila sie kontrolka w lewym gornym rogu - termometr w cieczy. chodzi tu o ciecz chlodzaca? wskaznik pokazywal 90 stopni. poczatkowo myslalem, ze to jakas ukryta opcja, typu kontrola trakcji ale potem delikatnie sie przerazilem, bo kontrolka migala nadal. po 100-150m zgasla. o co chodzi???
Traviz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 sprawdz poziom płynu chłodzącego Napewno za mało Miałem kiedyś cos podobnego...
spanky Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 tak jak pisza poprzednicy ... sprawdz poziom plynu .......
Gość Keżor Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 ja tak czasem mam przy wieżdżaniu lub zjeżdżaniu z autobahny pewnie płyn leci cały na jedną ścianke i nie ma styku z miernikiem taka mnie sie wydaje ale też sprawdze poziom
Rekomendowane odpowiedzi