kadafi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 masz gdzieś wykres po strojeniu? Bo jakoś nie mogę znaleźć Daniel wykresu nie mam bo Robert z"tune up"robil mi to na wysylke tzn pojechalem do kolegi on zgral ori soft i logi dynamiczne z drogi i Robert pod to robil program musze teraz gdzies ogarnac jakas hamownie :gwizdanie:
David Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a jak to teraz jedzie? miales wczesniej program czy odrazu z serii?
kadafi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a jak to teraz jedzie? miales wczesniej program czy odrazu z serii? byla seria 130KM wsadzilem BRD+FMIC-a i Robert pod to robil mod, moze cos okolo 180KM peknie ale tak jak mowie trzeba jechac na hamownie :gwizdanie:
kileeer Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ciekawi mnie tylko wytrzymałość tych wszystkich sylikonów... jak będzie ze szczelnością później. Gdyby taki ICek był ok i spełniał swoje zadanie w 100% to koszta są śmieszne, i warto rezać.
MAGIC87 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja mam na silikonach i kilku rurkach i co ma sie dziec
kadafi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 u mnie jest tak i w srodku tych silikonow sa rury
ciasnyWiesiek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a jak to teraz jedzie? miales wczesniej program czy odrazu z serii? a no jedzie tak : dogonilem go na 180 km/h i wystrzelil jak proca, ja z wcisnietym gazem w opor wąchalem spaliny
kileeer Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 bo ta turbinka ciągnie fajnie wysoko.
MAGIC87 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 u mnie jest tak i w srodku tych silikonow sa rury naughty w 99% mam tak samo. prosta konstrukcja i mozna samemu ogarnac
kadafi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 jest tak jak Wiesiek mowi a i tak jeszcze byl zapas pod noga kilka nowych fotek na fotach sa fury Mlodego i CiasnegoWieska
David Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 same sedany troche was w Irl jest a nie tak jak ja sam z Danii na forum :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No u nas ogólnie to mamy klub Audi, większość przeważa A6 ale w niedziele na zlocie miło było zaskoczony frekwencją A4ek Dziewczynom się nudziło i urządziły sobie akcje na moim aucie: :polew:
ciasnyWiesiek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 niezła akcja akcja byla przednia, nie ma jak to szybki numerek na sportowym aucie
Młody_drog Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Sportowo to może ono wygląda Ale jak by nie wyglądało to i tak klekocze Spocik był przedni
kadafi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Sportowo to może ono wygląda Ale jak by nie wyglądało to i tak klekocze Spocik był przedni Mlody co fakt to fakt z klekota nigdy rakiety nie zrobisz,ale mozna,a spocik jak zawsze udany nowy mod us style na tyle sorki ale foty robione kalkulatorem
David Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 mnie tam sie nie widzi ale zawsze cos nowego
Maciek80 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czarne lampy przód kox, całe auto kox ale tylne lampy lepsze były czarne
Rekomendowane odpowiedzi