Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przydało by się wiecej bo juz tej serii tak nie czuje jak na poczatku po przesiadce z golfa 2 1,4 w benzynce :kox:

Ja miałem podobną przesiadkę :) Z opelka 1.4 :naughty: Był szał nie? :polew:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

phii 225, 312 :polew: :polew: oj chłopaki współczuje :decayed: dobra ide go przegonic :evil:

Opublikowano

phii 225, 312 :polew: :polew: oj chłopaki współczuje :decayed: dobra ide go przegonic :evil:

Kowi seria ma ok. 240 niutków :) Moja miała 244,5 niutka teraz ma 312 :good: A Twoje 355,6 przy Q to jest pewnie tak odczuwalne na fotelach jak moje 312 w ośce :tongue4:

Opublikowano

No przydało by się wiecej bo juz tej serii tak nie czuje jak na poczatku po przesiadce z golfa 2 1,4 w benzynce :kox:

Ja miałem podobną przesiadkę :) Z opelka 1.4 :naughty: Był szał nie? :polew:

Szał? :wink4:

Mi banan z twarzy nie schodził :radocha:

Kowi seria ma ok. 240 niutków :) Moja miała 244,5 niutka teraz ma 312 :good: A Twoje 355,6 przy Q to jest pewnie tak odczuwalne na fotelach jak moje 312 w ośce :tongue4:

Mi te 312 już chyba wystarczyło.

Ile moge wyciągnąc samym programem z seryjnymi gratami?

No chyba że po sprawdzaniu okarze sie że wtryski sa kiepski to może kupie 216

Opublikowano

Szał? :wink4:

Ile moge wyciągnąc samym programem z seryjnymi gratami?

Szał, czyli z@jebisty krok w przód i tak jak powiedziałeś banan na twarzy non stop :good:

Ja mam na seryjnych gratach :) nawet katalizator na swoim miejscu nic nie robione :wink4:

Opublikowano

No ja mam kata wywalonego (przy okazji zmiany plecionki) i zaślepiony EGR.

Więc może będzie dobrze :kox:

Co do tego słowa "Szał" miałem na mysli że to było coś większego niż szał :wink4:

Opublikowano

pytanie za 100 pkt czy ktos ma vaga do b7 ki na terenie lublina i mialby 5 minut na pomoc , potrzebuje sie dostac do ustawien nawigacji

Opublikowano

pytanie za 100 pkt czy ktos ma vaga do b7 ki na terenie lublina i mialby 5 minut na pomoc , potrzebuje sie dostac do ustawien nawigacji

PW :wink4:

Opublikowano

a ile wam pali w zimie.Ostatnio testa robiłem.Zatankowałem do pełna zrobiłem 100 i hop na stacje znów...weszło 7.52 l :blink:

tylko jak się stoi i auto grzeje to km nie przybywa a para z wydechu leci :naughty: :naughty: :naughty: jak sie bajere kręci :tongue4:

tysz prawda :tongue4:

to czyli kłamie serwis :gwizdanie:

Zużycie paliwa:

» Średnie 4.9

» przy 90km/h 3.7

» przy 120km/h 5

» w mieście 6

nie no co Ty te cyfry ładnie wyglądają jak je komuś pokazać :polew: :polew: :polew: :polew: i tyle.

i tu sie kuluniu z falistej tekturki mylisz :tongue4:

ja swoim zrobilem w zeszle wakacje LC-HR-LC w 3 osoby i bagazu po dach i ni c**ja wiecej fis spalania nie pokazal niz 4,4 realnie wyszlo jakeis 5,2 ale to w kulawych obliczeniach bo sie do tego nie przykladalem, w zimie jak sie robie krotkie "zimne" traski w miescinie to mysle ze letkim hójem wciagnie 8L i nie ma sie co oszukiwac :good:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:00_________________________________________________

Armi do 16 będe u Ciebie bo widze czytasz :decayed:

Czytam i jem :decayed:

Ok, przyjeżdzaj.

przyjezdzacie kulunie na WOSPa?

Opublikowano

Jak wypadnie to w sensowny dzień, oraz jak auto będzie jednak zdrowe :gwizdanie:

Opublikowano

Jak wypadnie to w sensowny dzień, oraz jak auto będzie jednak zdrowe :gwizdanie:

:evil: Kurfa nawet tematów nie czytasz i piertolisz potem głupoty :bicz: 9 stycznia!!!

Opublikowano

:evil: Kurfa nawet tematów nie czytasz i piertolisz potem głupoty :bicz: 9 stycznia!!!

to juz Ci pisąłem o 8-9 że mam zjazd :wallbash: pózniej 22-23 isoboty miedzy tymi datami ;(

Co mi parch popsuł humor :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Paput nie chcesz kupic porezanego dizla na full opcji :mysli:

:bag:

Opublikowano

Paput nie chcesz kupic porezanego dizla na full opcji :mysli:

Dam 6 i biorę :polew:

Opublikowano

Paput nie chcesz kupic porezanego dizla na full opcji :mysli:

Dam 6 i biorę :polew:

z 6ką dla mnie to mozemy sie zamienić :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:21_________________________________________________chociaz nie wiem czy mi sie opłaca :gwizdanie:

Opublikowano

z 6ką dla mnie to mozemy sie zamienić :polew: :polew: :polew:

chociaz nie wiem czy mi sie opłaca :gwizdanie:

dopłacić to możesz Ty mi :polew:

Opublikowano

to juz Ci pisąłem o 8-9 że mam zjazd :wallbash: pózniej 22-23 isoboty miedzy tymi datami ;(

kuwa Tobie to cale zycie nie po drodze :thumbdown:

pier**l studia, studia Ci chleba nie dadza, chleb w piekarni :decayed:

Jeszcze czekam az Armi powie ze tez nie bedzie bo zupa byla zaslona :wallbash::confused4:

Opublikowano

z 6ką dla mnie to mozemy sie zamienić :polew: :polew: :polew:

chociaz nie wiem czy mi sie opłaca :gwizdanie:

dopłacić to możesz Ty mi :polew:

Za co :polew: :polew: :polew:

Oj Mrogalik jestem na końcu ostatniego semestru obrona panie ciezkie czasy :decayed:

Opublikowano

Oj Mrogalik jestem na końcu ostatniego semestru obrona panie ciezkie czasy :decayed:

Za zdrowe auto :naughty:

Obrona? phi luzik :beach::pali: A u Ciebie na tej architekturze to z tego co mówiłeś to ciut nie w przedszkolu przejście z maluchów do starszaków :polew: Identyczny poziom trudności :naughty:

Opublikowano

Za zdrowe auto :naughty:

Obrona? phi luzik :beach::pali: A u Ciebie na tej architekturze to z tego co mówiłeś to ciut nie w przedszkolu przejście z maluchów do starszaków :polew: Identyczny poziom trudności :naughty:

a i tak problemy stwarza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie no a powaznie to musze sie wziaść miałem przez świeta to zrobić tak zrobiłem ze nie pamietam drugiego dnia świat i paru po :naughty: noi teraz dobiło mnie auto, miałem kase na audio fajne a coraz bardziej myśle że pójdzie ona w turbine :wallbash: kórwa juz 3cia

Opublikowano

a coraz bardziej myśle że pójdzie ona w turbine :wallbash: kórwa juz 3cia

:blink: A auto masz 3 lata? :polew: Ło kurfa, a ja nadal na tej co siedziała w aucie jak kupiłem :naughty: wiem wiem... ale ja podobno wcale nie jeżdżę :polew: Powiem Ci że te Twoje mody, naprawy i wartość szaraczka to taka przyzwoita B7 :polew: