Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 100 km/h zbiera się ciut lepiej chyba niż seryjny AFN, ale powyżej 100 i przy wyprzedzaniu zbiera się gorzej. Nic dziwnego diesel i turbina robi swoje. AFN z chipsem wciąga to jak chce raczej :embarrassed:

Raz trafiłem na takie coś na trasie jak jeszcze chipsa nie miałem, koleś ewidentnie starał się mi uciec, ale nie dał rady, musiałem go wyprzedzić :)

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do 100 km/h zbiera się ciut lepiej chyba niż seryjny AFN, ale powyżej 100 i przy wyprzedzaniu zbiera się gorzej. Nic dziwnego diesel i turbina robi swoje. AFN z chipsem wciąga to jak chce raczej :embarrassed:

Raz trafiłem na takie coś na trasie jak jeszcze chipsa nie miałem, koleś ewidentnie starał się mi uciec, ale nie dał rady, musiałem go wyprzedzić :)

tak myślałem, kurde dlaczego tak cięzko jest na quattro trafić z jakimś normalnym silnikiem :confused4:

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko na samym końcu, przy wjeździe na podwórko. Pyk kontrolka, płyn chłodniczy.

Idę szukać przyczyny bo jak na razie mój jutrzejszy wyjazd stoi pod znakiem zapytania :wallbash:

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko na samym końcu, przy wjeździe na podwórko. Pyk kontrolka, płyn chłodniczy.

Idę szukać przyczyny bo jak na razie mój jutrzejszy wyjazd stoi pod znakiem zapytania :wallbash:

U mnie hamulcowy u Ciebie chłodniczy :wallbash::thumbdown: trza sprzedać te dziady i kupić francuzy :rolleyes::decayed:

Opublikowano

U mnie hamulcowy u Ciebie chłodniczy :wallbash::thumbdown: trza sprzedać te dziady i kupić francuzy :rolleyes::decayed:

szczerze to mój ojciec ma lagune 1 1.8 B/G i tylko stabilizatory od czasu do czasu wymieni no i blacha leci a do reszty się nie można przyczepić[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:27_________________________________________________mam jeszcze pytanko czy wy gdybyście zmieniali auto bralibyście teraz quattro? :mysli:

Opublikowano

szczerze to mój ojciec ma lagune 1 1.8 B/G i tylko stabilizatory od czasu do czasu wymieni no i blacha leci a do reszty się nie można przyczepić

Szczerze mój brat cioteczny ma taką jak mówisz i... ma ją od kilku ładnych lat, nie robi ogromnych przebiegów i gdyby sam nie ogarniał troche tematu to by wydał krocie na jej naprawy :thumbdown: No ale... są auta i są AUTA :decayed:

mam jeszcze pytanko czy wy gdybyście zmieniali auto bralibyście teraz quattro? :mysli:

tak :)

Opublikowano

350 zł

good prajs :good:

już wyceny szukasz? :wink4:mrogal żywice trza... i gdzie ją dostać we chełmie???? :naughty:

oh Ty chlapaczu forumowy Ty! a gdzie czarny mat kupowales???!?!?!??!?!!?!?!?! :tongue4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:23_________________________________________________

no spinaj poslady łataj tam dziury na klej na goraco i przyjezdzaj jutro :good:

Opublikowano

a pytanko takie 1.8 125 KM daje rade lepiej niż 1.9 AFn? bo jest niezła okazja z gazem kupić

Jedzie prawie tak samo jak AFN miałem porównanie z brejdakiem. ADR'a nie zmodyfikujesz a w AFN zawsze moc da sie zwiekszyć :wink4:
Opublikowano

Dolałem płynu, zrobiłem 30km - nic nie ubyło.

Jutro będę :good:

Opublikowano

:) No to do jutra :good: Ja na 11. max parę minut po będę :wink4:

Opublikowano

to co jednak bedziesz?

:) No to do jutra :good: Ja na 11. max parę minut po będę :wink4:

[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:32_________________________________________________jednak bedziesz?
Opublikowano

jednak bedziesz?

Tak ale tylko od 11 do 13 :) I potem o 13 prosto z LU jadę do Wawy... Niestety na finale i "światełku do nieba" nie będę :confused4:

Jak coś to też wpadaj koło 11. to pogadamy, bo parę osób z forum będzie :):wink4:

Opublikowano

puertoss jak oceniasz awaryjność swojego 2,5 TDI? :mysli:

od 2 latek tylko eksploatacja jeśli chodzi o silnik :cool1:

Opublikowano

puertoss o której jutro będziesz? :gwizdanie: Bo chciałbym objechać te Twoje Q... :naughty::tongue4::decayed:

Opublikowano

350 zł

good prajs :good:

już wyceny szukasz? :wink4:mrogal żywice trza... i gdzie ją dostać we chełmie???? :naughty:

oh Ty chlapaczu forumowy Ty! a gdzie czarny mat kupowales???!?!?!??!?!!?!?!?!

:good: i wszystko jasne[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:38_________________________________________________

puertoss o której jutro będziesz? :gwizdanie: Bo chciałbym objechać te Twoje Q... :naughty::tongue4::decayed:

pewnie i tak by było można spróbować co to moje 1,5 tonowe padło warte :przebiegly::evil: ok 11 myśle że będe

Opublikowano

No to gicior parę osób będzie na 11 :) Więc pogawędzimy trochę :good:

snajper1998 wpadaj! :) Szczeny wszystkim opadną jak zobaczą Twoje cudo :);)

Opublikowano

ja myślę tak 11-12 się zjawić pasowało by się zapoznać bo nikogo nie znam jeszcze :decayed:

Opublikowano

ja myślę tak 11-12 się zjawić pasowało by się zapoznać bo nikogo nie znam jeszcze :decayed:

Ja też będę o 11 :good:

Opublikowano

no to super :) Parę osób będzie :) Szukajcie dwóch srebrnych avantów bo ja i mrogal widzimy się z kilometra :D ba my się telepatycznie porozumiewamy :naughty: O 11. będzie jeden wielki "burdel" na placu :)

Opublikowano

no to postaram sie wpasc ale nie obiecuje i btw. nie ma sie czym chwalic