Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie było i się odbyło... :good: tylko przejazd przez światła bez miśków na czele to lipa wielka :disgust:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i super :good:

Dzięki chłopaki i przede wszystkim dziewczyny za miłe popołudnie na zamku :wink4:

Chłopaki już pełne głowy na rezanie po oględzinach innych samochodów wiec zakasywać rekawy i sprawdzimy w Rąblowie :kox:

Pozdrawiam.

a ty co rezasz?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 18:16_________________________________________________po spotkaniu? armistead Cię pewnie zainspirował :naughty::decayed:

:decayed:

Jak tam serducho wyszło :chytry:

kozak, szkoda ze neta z patyka ciagne bo dobre fotki strzelilem :good:

Opublikowano

Miło było :good:

Nieobecni niech żałują.

Czekam na fotki :)

Opublikowano

No i super :good:

Dzięki chłopaki i przede wszystkim dziewczyny za miłe popołudnie na zamku :wink4:

Chłopaki już pełne głowy na rezanie po oględzinach innych samochodów wiec zakasywać rekawy i sprawdzimy w Rąblowie :kox:

Pozdrawiam.

a ty co rezasz?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 18:16_________________________________________________po spotkaniu? armistead Cię pewnie zainspirował :naughty::decayed:

:decayed:

Jak tam serducho wyszło :chytry:

kozak, szkoda ze neta z patyka ciagne bo dobre fotki strzelilem :good:

wrzucaj je tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176282.15 :good:

Opublikowano

:kox: wyszło Wam to światło? Bo mi pod Pałacem wyszło :D Z@jebiste fajerwerki były i ogólnie Wawka :kox:

Aaaaa i nakręciłem nowego kolegę na forum z Ryk :kox: B7 szara LRY 88RR :cool1: 3,0 TDI na koxie :D Ale nie pękałem :D w mniej niż 2 godzinki śmignąłem z LU do Wawy :D ale z B7ką cisnąłem non stop opór a obwodnica w garwolinie śmignięta ponad 2 paczki non stop :naughty::kox:

Aaaaa no i mam chałupę :kox: Koleżanki też fajne :kox::)

Opublikowano

Rafal no i jak lokatorki :naughty:

Opublikowano

Rafal no i jak lokatorki :naughty:

Bardzo ok :kox: Będzie się przyjemnie mieszkało :) Wiesz co... po tej dzisiejszej przejażdżce z Tobą rozchorowałem się... Tylko i wyłącznie takie B7 mnie interesuje, jakby co jestem pierwszy w kolejce po nie do kupienia :decayed: Więc jej nie zawijaj na drzewie :decayed: I nie katuj za mocno :rolleyes:

Opublikowano

No to rafalex fajne kolezanki to my sie do Ciebie wprowadzamy :naughty:

Ja tez mrogal czekam na fotki :wink4:

Jak byscie mieli namiary na jakies oficjalne filmiki z serducha na YouTube to tez wrzucajcie tu.

A B7 snajpera naprawde fajny wózek :good: Ale nasze B7 tez fajne :polew:

Opublikowano

B7 droga rzecz :confused4:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 23:27_________________________________________________ale raf teraz w Wawie w 3 miechy na na takie zarobi :naughty::decayed:

Opublikowano

B7 droga rzecz :confused4:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 23:27_________________________________________________ale raf teraz w Wawie w 3 miechy na na takie zarobi :naughty::decayed:

Niby jak w 3 miesiące na B7 zarobi?

Chyba że jako chłopiec do towarzystwa :polew: :polew:

Opublikowano

no a myślisz że gdzie mieszkanie znalazł :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Nie wiem nie wnikam, bo nie chcę wsiąknąć :polew:

no a myślisz że gdzie mieszkanie znalazł :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

no ale rozwin temat lokatorek :) mysle ze kazdy jest zainteresowany :P napisales ze fajne , ale jak fajne , fajne fajne czy tylko fajne :naughty:

Opublikowano

Widze że chyba jednak fajne fajne fajne bo juz zajął sobie wieczór koleżankami i olał nas na forum :polew:

Opublikowano

Widze że chyba jednak fajne fajne fajne bo juz zajął sobie wieczór koleżankami i olał nas na forum :polew:

ja myślę że graty pewnie wypakowuje :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Ja bym olał graty jakby były fajne koleżanki :P Od razu bym się integrował :polew:

No chyba że nie fajne fajne no to fakt zabrał bym sie za graty :wink4:

Opublikowano

Jaki niebieski środek? Chodzi i o fotele?

Tak to całkiem fajny samochodzik :good:

Opublikowano

:kox: wyszło Wam to światło? Bo mi pod Pałacem wyszło :D Z@jebiste fajerwerki były i ogólnie Wawka :kox:

Aaaaa i nakręciłem nowego kolegę na forum z Ryk :kox: B7 szara LRY 88RR :cool1: 3,0 TDI na koxie :D Ale nie pękałem :D w mniej niż 2 godzinki śmignąłem z LU do Wawy :D ale z B7ką cisnąłem non stop opór a obwodnica w garwolinie śmignięta ponad 2 paczki non stop :naughty::kox:

Aaaaa no i mam chałupę :kox: Koleżanki też fajne :kox::)

Adam z Ryk :wink4: B7ka dobry wariat :kox: chyba jest na forum juz od jakiegos czasu :wink4:

Opublikowano

środek nie jest aż taki niebieski, u mnie bardziej niebiesko i nie jest źle, a temu autu to troszkę mocy chyba mało