Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to postaram sie wpasc ale nie obiecuje i btw. nie ma sie czym chwalic

super :) Taaak nie ma czym... :gwizdanie: 2 razy więcej niutków pod maską niż chipowany AFN, do tego fajniutki wygląd B7ki na koxie, to faktycznie nie ma czym :tongue4:

Wbijajcie na zamkowy w ten gąszcz samochodów :) Nie wiem ile będzie w tym roku ale rok temu było 140 chyba. No także tego, my kawałek miejsca zajmiemy dla kilku autek :wink4:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja tez jak mi się nic nie spieprzy to będe między 11 a 12. Ale ja to bede pewnie pierw pisał sms do Puertossa bo tylko do niego mam kontakt. Żeby się bardzo nie szukać choć skoro mamy szukac 2 srebrnych avantów obok siebie to moze damy rade:P

Opublikowano

choć skoro mamy szukac 2 srebrnych avantów obok siebie to moze damy rade:P

jeden ma czarny dach i jego raczej nie trudno ominąć :naughty:

Opublikowano

choć skoro mamy szukac 2 srebrnych avantów obok siebie to moze damy rade:P

jeden ma czarny dach i jego raczej nie trudno ominąć :naughty:

i ciorne lampy przód i tyl wiec na pewno rozpoznasz :decayed:
Opublikowano

no to postaram sie wpasc ale nie obiecuje i btw. nie ma sie czym chwalic

super :) Taaak nie ma czym... :gwizdanie: 2 razy więcej niutków pod maską niż chipowany AFN, do tego fajniutki wygląd B7ki na koxie, to faktycznie nie ma czym :tongue4:

Wbijajcie na zamkowy w ten gąszcz samochodów :) Nie wiem ile będzie w tym roku ale rok temu było 140 chyba. No także tego, my kawałek miejsca zajmiemy dla kilku autek :wink4:

to jak mnie gdzies zobaczysz to daj jakos znac

Opublikowano

Aha luzik :polew:

Tylko nie wiem czy najpierw obejść samochód i obejrzeć i dostac w pape czy najpier sie przywitac :polew: :polew:

Opublikowano

Tylko nie wiem czy najpierw obejść samochód i obejrzeć i dostac w pape czy najpier sie przywitac :polew: :polew:

czy tak czy inaczej to dostaniesz :tongue4:
Opublikowano

Zależy... :decayed: Bo wiesz mrogal nerwowy jest różnie może zareagować, może pomyśleć że chcesz mu kołpaczki zimowe zakosić :D

to jak mnie gdzies zobaczysz to daj jakos znac

PW i jak coś to Cię poznam :wink4: Znaczy furę :decayed:

Opublikowano

heh to chyba jeszcze bede musial rano fure umyc bo uj***na ze az wstyd :wallbash:

Opublikowano

heh to chyba jeszcze bede musial rano fure umyc bo uj***na ze az wstyd :wallbash:

nie tylko Twoja :naughty: ale ja myć nie będę, bo mi się nie opłaca :thumbdown: potem do Wawy więc tylko wyrzucę parę złociszy na myjce w bloto :decayed:

Opublikowano

Kurde tak czy siak wp***dol :disgust:

Ale pierniczyc to może okaże sie że jestem większy i sprytniejszy :polew:

Opublikowano

Idę w kimkę bo jutro długie podróże przede mną :rolleyes: i wiele wrażeń :naughty::decayed: Tak więc do jutra :hi:

Opublikowano

No i super :good:

Dzięki chłopaki i przede wszystkim dziewczyny za miłe popołudnie na zamku :wink4:

Chłopaki już pełne głowy na rezanie po oględzinach innych samochodów wiec zakasywać rekawy i sprawdzimy w Rąblowie :kox:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki chłopaki i przede wszystkim dziewczyny za miłe popołudnie na zamku :wink4:

Chłopaki już pełne głowy na rezanie po oględzinach innych samochodów wiec zakasywać rekawy i sprawdzimy w Rąblowie :kox:

Pozdrawiam.

a ty co rezasz?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 18:16_________________________________________________po spotkaniu? armistead Cię pewnie zainspirował :naughty::decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam.

a ty co rezasz?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 18:16_________________________________________________po spotkaniu? armistead Cię pewnie zainspirował :naughty::decayed:

:decayed:

Jak tam serducho wyszło :chytry:

Opublikowano

Mi doszły z allegro diody (niestety do domu na wieś) i będe robił żeby było białe podświetlenie zegarów :naughty:

Ale dopiero w przyszły weekend jade na wieś więc musze jeszcze poczekać.

Ale jesli wszystko pójdzie po mojej mysli to w Rąblowie się pochwale efektem prac.

A Ty paput czemu nie przyjechałeś?

A serducho wyszło bombowe. :evil:

A Ty Kowi czemu Cie nie było?

Opublikowano

Mi doszły z allegro diody (niestety do domu na wieś) i będe robił żeby było białe podświetlenie zegarów :naughty:

Ale dopiero w przyszły weekend jade na wieś więc musze jeszcze poczekać.

Ale jesli wszystko pójdzie po mojej mysli to w Rąblowie się pochwale efektem prac.

A Ty paput czemu nie przyjechałeś?

no nie mam czym, jakbym fele sprzedał to już może bym co pojechał kupić a tak muszę się wstrzymać

Opublikowano

Ja byłem week na studiach w wawie :confused4: wróciłem o 17 dzisiaj, arafalekx dojechał czy został u kukuryn warszawskich :naughty:

Opublikowano

Był ale zwinął się żeby zdązyc do wawy na 17.

Paput przecierz busiki sa a liczy sie obecność :wink4:

Opublikowano

Dzięki za miłe towarzystwo, spędzony czas i wogóle, miło było poznać kolegów i koleżanki z forum :good: ciekawe jak tam wyszły fotki ,zapewne na you tube będzie filmik jak z przed roku i prze dwóch , też mam jakieś fotki i filmiki ,mogę wrzucić gdzieś gdzie polecacie pozdro panowie :hi: