Opublikowano 2 Stycznia 201115 l No przydało by się wiecej bo juz tej serii tak nie czuje jak na poczatku po przesiadce z golfa 2 1,4 w benzynce Ja miałem podobną przesiadkę Z opelka 1.4 Był szał nie?
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l phii 225, 312 :polew: oj chłopaki współczuje dobra ide go przegonic Kowi seria ma ok. 240 niutków Moja miała 244,5 niutka teraz ma 312 A Twoje 355,6 przy Q to jest pewnie tak odczuwalne na fotelach jak moje 312 w ośce
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l No przydało by się wiecej bo juz tej serii tak nie czuje jak na poczatku po przesiadce z golfa 2 1,4 w benzynce Ja miałem podobną przesiadkę Z opelka 1.4 Był szał nie? Szał? Mi banan z twarzy nie schodził phii 225, 312 :polew: oj chłopaki współczuje dobra ide go przegonic Kowi seria ma ok. 240 niutków Moja miała 244,5 niutka teraz ma 312 A Twoje 355,6 przy Q to jest pewnie tak odczuwalne na fotelach jak moje 312 w ośce Mi te 312 już chyba wystarczyło. Ile moge wyciągnąc samym programem z seryjnymi gratami? No chyba że po sprawdzaniu okarze sie że wtryski sa kiepski to może kupie 216
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Szał? Ile moge wyciągnąc samym programem z seryjnymi gratami? Szał, czyli z@jebisty krok w przód i tak jak powiedziałeś banan na twarzy non stop Ja mam na seryjnych gratach nawet katalizator na swoim miejscu nic nie robione
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l No ja mam kata wywalonego (przy okazji zmiany plecionki) i zaślepiony EGR. Więc może będzie dobrze Co do tego słowa "Szał" miałem na mysli że to było coś większego niż szał
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l pytanie za 100 pkt czy ktos ma vaga do b7 ki na terenie lublina i mialby 5 minut na pomoc , potrzebuje sie dostac do ustawien nawigacji
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l pytanie za 100 pkt czy ktos ma vaga do b7 ki na terenie lublina i mialby 5 minut na pomoc , potrzebuje sie dostac do ustawien nawigacji PW
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l a ile wam pali w zimie.Ostatnio testa robiłem.Zatankowałem do pełna zrobiłem 100 i hop na stacje znów...weszło 7.52 l tylko jak się stoi i auto grzeje to km nie przybywa a para z wydechu leci :naughty: jak sie bajere kręci tysz prawda to czyli kłamie serwis :gwizdanie: Zużycie paliwa: » Średnie 4.9 » przy 90km/h 3.7 » przy 120km/h 5 » w mieście 6 nie no co Ty te cyfry ładnie wyglądają jak je komuś pokazać :polew: :polew: i tyle. i tu sie kuluniu z falistej tekturki mylisz ja swoim zrobilem w zeszle wakacje LC-HR-LC w 3 osoby i bagazu po dach i ni c**ja wiecej fis spalania nie pokazal niz 4,4 realnie wyszlo jakeis 5,2 ale to w kulawych obliczeniach bo sie do tego nie przykladalem, w zimie jak sie robie krotkie "zimne" traski w miescinie to mysle ze letkim hójem wciagnie 8L i nie ma sie co oszukiwac [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:00_________________________________________________ Armi do 16 będe u Ciebie bo widze czytasz Czytam i jem Ok, przyjeżdzaj. przyjezdzacie kulunie na WOSPa?
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Jak wypadnie to w sensowny dzień, oraz jak auto będzie jednak zdrowe :gwizdanie:
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Jak wypadnie to w sensowny dzień, oraz jak auto będzie jednak zdrowe :gwizdanie: Kurfa nawet tematów nie czytasz i piertolisz potem głupoty 9 stycznia!!!
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Jak wypadnie to w sensowny dzień, oraz jak auto będzie jednak zdrowe :gwizdanie: Kurfa nawet tematów nie czytasz i piertolisz potem głupoty 9 stycznia!!! to juz Ci pisąłem o 8-9 że mam zjazd pózniej 22-23 isoboty miedzy tymi datami ;( Co mi parch popsuł humor :wallbash: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:08_________________________________________________Paput nie chcesz kupic porezanego dizla na full opcji
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Paput nie chcesz kupic porezanego dizla na full opcji Dam 6 i biorę z 6ką dla mnie to mozemy sie zamienić :polew: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 19:21_________________________________________________chociaz nie wiem czy mi sie opłaca :gwizdanie:
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l z 6ką dla mnie to mozemy sie zamienić :polew: chociaz nie wiem czy mi sie opłaca :gwizdanie: dopłacić to możesz Ty mi
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l to juz Ci pisąłem o 8-9 że mam zjazd pózniej 22-23 isoboty miedzy tymi datami ;( kuwa Tobie to cale zycie nie po drodze pier**l studia, studia Ci chleba nie dadza, chleb w piekarni Jeszcze czekam az Armi powie ze tez nie bedzie bo zupa byla zaslona
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l z 6ką dla mnie to mozemy sie zamienić :polew: chociaz nie wiem czy mi sie opłaca :gwizdanie: dopłacić to możesz Ty mi Za co :polew: Oj Mrogalik jestem na końcu ostatniego semestru obrona panie ciezkie czasy
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Za co :polew: Oj Mrogalik jestem na końcu ostatniego semestru obrona panie ciezkie czasy Za zdrowe auto Obrona? phi luzik A u Ciebie na tej architekturze to z tego co mówiłeś to ciut nie w przedszkolu przejście z maluchów do starszaków Identyczny poziom trudności
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l Za co :polew: Oj Mrogalik jestem na końcu ostatniego semestru obrona panie ciezkie czasy Za zdrowe auto Obrona? phi luzik A u Ciebie na tej architekturze to z tego co mówiłeś to ciut nie w przedszkolu przejście z maluchów do starszaków Identyczny poziom trudności a i tak problemy stwarza :polew: :polew: nie no a powaznie to musze sie wziaść miałem przez świeta to zrobić tak zrobiłem ze nie pamietam drugiego dnia świat i paru po noi teraz dobiło mnie auto, miałem kase na audio fajne a coraz bardziej myśle że pójdzie ona w turbine kórwa juz 3cia
Opublikowano 2 Stycznia 201115 l a coraz bardziej myśle że pójdzie ona w turbine kórwa juz 3cia A auto masz 3 lata? Ło kurfa, a ja nadal na tej co siedziała w aucie jak kupiłem wiem wiem... ale ja podobno wcale nie jeżdżę Powiem Ci że te Twoje mody, naprawy i wartość szaraczka to taka przyzwoita B7