Opublikowano 11 Marca 201115 l Dla Ciebie Pan magister inżynier budownictwa w skrócie rolnik z pod warszawy :kox: :polew: fajnie Ci? zachlapałeś monitor?
Opublikowano 11 Marca 201115 l Dla Ciebie Pan magister inżynier budownictwa w skrócie rolnik z pod warszawy :kox: :polew: fajnie Ci? zachlapałeś monitor? ide po ścierke
Opublikowano 11 Marca 201115 l ano Cena kalkulowana dla blachy o grubości 1,5mm Przy tych gabarytach większa grubość oznacza mniejszą dokładność wykonania wojci ja biorę na 100% 4 sztuki "dope" wg mnie śmiało możesz w dziale sprzedam dać info i będzie dużo chętnych Bo w tym temacie chętnych nie znajdziesz
Opublikowano 11 Marca 201115 l Bo wydaje mi sie że taka 1,5mm moze byc troche za delikatna i jak sie włoży do kieszeni to sie może zniekszałcić. Jak dla mnie to kompromisem była by grubość powiedzmy 3mm to już dość solidne. A po wycinaniu zostają ostre krawedzie które pasowało by sobie jakos wygładzic co nie? ano Cena kalkulowana dla blachy o grubości 1,5mm Przy tych gabarytach większa grubość oznacza mniejszą dokładność wykonania wojci ja biorę na 100% 4 sztuki "dope" wg mnie śmiało możesz w dziale sprzedam dać info i będzie dużo chętnych Bo w tym temacie chętnych nie znajdziesz Myśle że znajdzie Szczególnie ze kolega od nas i na zlocie może sporo tego sprzedać
Opublikowano 11 Marca 201115 l ide po ścierke dużo Ci nie trzeba żebyś popuścił [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 13:45_________________________________________________ Myśle że znajdzie Szczególnie ze kolega od nas i na zlocie może sporo tego sprzedać na "dope"? nie wydaje mi się
Opublikowano 11 Marca 201115 l ide po ścierke dużo Ci nie trzeba żebyś popuścił [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 13:45_________________________________________________ Myśle że znajdzie Szczególnie ze kolega od nas i na zlocie może sporo tego sprzedać na "dope"? nie wydaje mi się Nie Tylko Ty Rafałku jestes tu światowcem Magistrem Inżynierem A nawet jeśli nie na dope to na brelok audi zawsze sie ktoś znajdzie
Opublikowano 11 Marca 201115 l myślę że 1,5mm to nie jest za mała grubość. w poniedziałek wytnę kilka sztuk i zobaczę jak wychodzą krawędzie. Zrobię fotki i jak ktoś będzie chciał to puszczę na palenie.
Opublikowano 11 Marca 201115 l myślę że 1,5mm to nie jest za mała grubość. w poniedziałek wytnę kilka sztuk i zobaczę jak wychodzą krawędzie. Zrobię fotki i jak ktoś będzie chciał to puszczę na palenie. Podaj jednak jak możesz ile by kosztowała z blachy 3mm. No i oczywiście czekamy na pierwsze foto w poniedziałek
Opublikowano 11 Marca 201115 l Nie Tylko Ty Rafałku jestes tu światowcem Magistrem Inżynierem najzwyczajniej w świecie wyprowadziłem z błędu papucika bo widać nie do końca wie czym się zajmuję i jakie mam wykształcenie, bo ja "drogowcem" nie jestem A jeśli w ten sposób próbuje mi dogryźć to mu próbowałem udowodnić że mu się nie udało
Opublikowano 11 Marca 201115 l Nie Tylko Ty Rafałku jestes tu światowcem Magistrem Inżynierem najzwyczajniej w świecie wyprowadziłem z błędu papucika bo widać nie do końca wie czym się zajmuję i jakie mam wykształcenie, bo ja "drogowcem" nie jestem A jeśli w ten sposób próbuje mi dogryźć to mu próbowałem udowodnić że mu się nie udało
Opublikowano 11 Marca 201115 l myślę że 1,5mm to nie jest za mała grubość. w poniedziałek wytnę kilka sztuk i zobaczę jak wychodzą krawędzie. Zrobię fotki i jak ktoś będzie chciał to puszczę na palenie. Podaj jednak jak możesz ile by kosztowała z blachy 3mm. No i oczywiście czekamy na pierwsze foto w poniedziałek cena nie powinna się za bardzo różnić
Opublikowano 11 Marca 201115 l myślę że 1,5mm to nie jest za mała grubość. w poniedziałek wytnę kilka sztuk i zobaczę jak wychodzą krawędzie. Zrobię fotki i jak ktoś będzie chciał to puszczę na palenie. Podaj jednak jak możesz ile by kosztowała z blachy 3mm. No i oczywiście czekamy na pierwsze foto w poniedziałek cena nie powinna się za bardzo różnić To super. Jesli będziesz miał juz coś wyciete z tej 1,5mm to pokarzesz foto i sie oceni bo może faktycznie jak bedzie grubsze będzie mniej estetycznie wyglądało. Chyba że będziesz miał okazje wyciąć jeden znaczek audi z 3mm to w razie co na pewno go wezmę tak do porównania
Opublikowano 11 Marca 201115 l myślę że 1,5mm to nie jest za mała grubość. w poniedziałek wytnę kilka sztuk i zobaczę jak wychodzą krawędzie. Zrobię fotki i jak ktoś będzie chciał to puszczę na palenie. Podaj jednak jak możesz ile by kosztowała z blachy 3mm. No i oczywiście czekamy na pierwsze foto w poniedziałek cena nie powinna się za bardzo różnić To super. Jesli będziesz miał juz coś wyciete z tej 1,5mm to pokarzesz foto i sie oceni bo może faktycznie jak bedzie grubsze będzie mniej estetycznie wyglądało. Chyba że będziesz miał okazje wyciąć jeden znaczek audi z 3mm to w razie co na pewno go wezmę tak do porównania no ja bym wzial taki 3mm tez
Opublikowano 11 Marca 201115 l kowi kiedy można by do Ciebei wpaść? albo będziesz w okolicach Dęblina Puław?
Opublikowano 11 Marca 201115 l kowi kiedy można by do Ciebei wpaść? albo będziesz w okolicach Dęblina Puław? w week mnie nie ma i prawdopodbnie do czwartku bede dostepny dopiero od 18tej, ewentualnie dzisiaj a co trzeba
Opublikowano 11 Marca 201115 l chodzi o to że w "ciasnych" miejscach laser nie zapewnia dobrej jakości, to tak jakby wypalać w blasze 8mm grubości otwór o średnicy 4mm, na pewno nie wyjdzie za pięknie
Opublikowano 11 Marca 201115 l kowi kiedy można by do Ciebei wpaść? albo będziesz w okolicach Dęblina Puław? w week mnie nie ma i prawdopodbnie do czwartku bede dostepny dopiero od 18tej, ewentualnie dzisiaj a co trzeba przednie kółka bym chciał podmienić i potrzeba mi kogoś kto ma rozmiar 17", masz profil 45?
Opublikowano 11 Marca 201115 l kowi kiedy można by do Ciebei wpaść? albo będziesz w okolicach Dęblina Puław? w week mnie nie ma i prawdopodbnie do czwartku bede dostepny dopiero od 18tej, ewentualnie dzisiaj a co trzeba przednie kółka bym chciał podmienić i potrzeba mi kogoś kto ma rozmiar 17", masz profil 45? A co ty działasz z tymi kółkami mam zapas w 17tce
Opublikowano 11 Marca 201115 l A 3mm to juz dużo i nie wyjdzie? A moglibyśmy sie umówic że zrobiłbyś 1 próbny z 3mm blachy i zobaczymy jak wyjdzie? Wtedy by się sprawdziło i jak nie będzie wychodzić to pójdzie masowa produkcja 1,5mm a jeżeli będzie ok to kto będzie chciał taki poda. Może tak być?
Opublikowano 11 Marca 201115 l kowi kiedy można by do Ciebei wpaść? albo będziesz w okolicach Dęblina Puław? w week mnie nie ma i prawdopodbnie do czwartku bede dostepny dopiero od 18tej, ewentualnie dzisiaj a co trzeba przednie kółka bym chciał podmienić i potrzeba mi kogoś kto ma rozmiar 17", masz profil 45? A co ty działasz z tymi kółkami mam zapas w 17tce potrzeba mi dwa na przód, do sprawdzenia bo miałem jodełke na tyle i cos buczało teraz przełożyłem na przód i z przodu jest głośno ale chce się upewnić czy to to. Bo mam z przodu jodęłkę a z tyłu asymetryczne opony i nie wiem czy w Q to nie jest przyczyna huczenia[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 15:31_________________________________________________przy hamowaniu najgorzej słychać a wymieniłęm tarcze i klocki na nowe