Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Q Q Q :bla:

Przyjedzie FWD i zawstydzi nie jedno Q :cool1:

Zróbcie 720 FWD :tongue4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:53_________________________________________________Liczą się umiejętności a nie napęd...

:quattro:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zróbcie 720 FWD :tongue4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:53_________________________________________________Liczą się umiejętności a nie napęd...

Ja tam tez lubie moje FWD :naughty:

Jak narazie nie narzekam :cool1:

Zróbcie 720 FWD :tongue4:
:wtf:

:quattro:

Cwaniak jak ma teraz Q :przebiegly:

Opublikowano

Ja zrobię 2xobrót 360 stopni FWD :gwizdanie:

Prawda Kowi..

Czekam aż któryś cwaniak z Q to pokaże.

Opublikowano

Prawda Kowi..

sam chciałeś Q, chodzi o jazdę na śniegu głownie tam żadnych szans ośka nie ma, nie co się oszukiwac
Opublikowano

Prawda Kowi..

sam chciałeś Q, chodzi o jazdę na śniegu głownie tam żadnych szans ośka nie ma, nie co się oszukiwac

Nie chodzi o jazdę na śniegu a o ruszanie na mokrym albo autem z większą mocą. To jest zaleta Q. Znowu w lato Q to tylko spowalniacz.

Śmieszy mnie przechwalanie: o ja mam Quattro ale super, taki ze mnie kierowca a jak przyjdzie co do czego to wychodzi co kto umie a nie jaki ma napęd.

Nie raz widziałem jak przednio-napędówka zawstydzała pod tesco RWD.

Jak ktoś nie ogarnia to i Q nic mu nie da a jak ktoś ma umiejętności to i FWD kółka pokręci.

Fajnie mieć Q ale dowartościowywać się tym, niee :gwizdanie:

Opublikowano

Prawda Kowi..

Adaś nie na tym polega mieć Q żeby robic obroty(bo to raz wyjdzie raz nie w sumie jest to zalezne od sytuacyjnego fartu), mysle ze na nowodworze bez problemu sie zrobi bo nie ma w co walnąć, a Quattro naprawde trzeba umieć jeżdzić, ja zdązyłem sie juz przejechać na tym napędzie, na suchym Q bardzo ciezko wprowadzic w poslizg, naprawde do tego trzeba prędkosci a wyprowadzic pózniej to jest sztuka :gwizdanie: jak nie ogarniesz to obkreci Cie bardzo szybko :wink4: na ręcznym to wszystko dzieje sie wolno, u nas na parkingu kumpel zawsze katuje golfa3 w kombi, to mysłe że mało kto tak jezdzi jak on, na prostej drodze potrafi sie obrócic i w miedzy czasie na wsteczym wyciaga i dalej leci :decayed: zresztą ten parking to ciagle przetarty jest :decayed: jak nie ten typo to ktoś RWD kółeczka kręci :kox:

FWD kólek nie pokreci chyba że na wstecznym bo jezdzić w kółko a kręcić kółka to róznica :wink4:

Opublikowano

Prawda Kowi..

Nie chodzi o jazdę na śniegu a o ruszanie na mokrym albo autem z większą mocą. To jest zaleta Q. Znowu w lato Q to tylko spowalniacz.

Śmieszy mnie przechwalanie: o ja mam Quattro ale super, taki ze mnie kierowca a jak przyjdzie co do czego to wychodzi co kto umie a nie jaki ma napęd.

Nie raz widziałem jak przednio-napędówka zawstydzała pod tesco RWD.

Jak ktoś nie ogarnia to i Q nic mu nie da a jak ktoś ma umiejętności to i FWD kółka pokręci.

Fajnie mieć Q ale dowartościowywać się tym, niee :gwizdanie:

tak samo jak przechwalać się ze ja umiem dwa kółka przekręcić, co to ma do rzeczy w ogóle

Opublikowano

Dobra dobra, nieważne czy Q,FWD, czy RWD autem z każdym z tych napędów jeździ się inaczej.

Nie sztuką jest zrobić coś Q czy RWD , sztuką jest zrobić to samo FWD.

Zresztą wystarczy obejrzeć program: Myślisz, że umiesz jeździć. Było wielu cwaniaków, którzy przyjeżdżali autami 4x4, RWD bardzo często wypadali słabo bo nie mieli umiejętności jazdy bo ich wcześniejsza jazda polegała na wykorzystywaniu możliwości napędu.

O jaki był płacz w wolnej FWD albo później w tylnonapędowym Porsche z ogromną mocą.

To całe przechwalanie się Q to dla mnie podobna sytuacja.

Macie Q, fajnie bo macie większe możliwości ale to nie znaczy, że potraficie jeździć. Szydera z FWD jest nie na miejscu.

Opublikowano

W każdej dziedzinie, czynnosciach wazna jest technika :wink4: którą zdobywa sie z czasem

zeby Q poszło bokiem efektownie na suchym trzeba je podciąć z ręcznego bo inaczej nic nie będzie, a sztuką dopiero będzie wyprowadzic je z tego poślizgu, a żeby to ogarnać trzeba naprawde gdzieś na wolnej przestrzeni potrenować a i po tym moze cos nie pójsć tak jak powinno bo naped jest nie przewidywalny :decayed: zimą to najlepiej widać, przed wejsciem w zakręt daj gazu a polecisz do rowu przodem(po prostej), w zakręcie trzeba dać, albo przed zakrętem dobrze zajechać w przeciwna strone, a pózniej taniec od prawej do lewej d*pą po wyjsciu z zakrętu, co by sie działo na suchym autem które ma mało mocy :blink:

Opublikowano

Wyjaśnił mistrz Kowi który ogarnia Q jak nikt inny na świecie :naughty: techniki jazdy pojazdem z napędem Q uczy w szkole :naughty:

Opublikowano

Zgadzam się w 100%

ale nie denerwuj mnie więcej, że FWD boczkiem nie poleci bo nie tylko boczkiem wczoraj latałem :wink4:

Nerwowy jestem ostatnio, więc się musiałem czepić :wink4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

a może piszcie na 2 lubelskich wątkach jednocześnie :P

Będzie śmieszniej i szybciej mi na czytaniu czas w robocie zleci bo nie chce mi się dziś nic robić jak cholera

Opublikowano

Zgadzam się w 100%

ale nie denerwuj mnie więcej, że FWD boczkiem nie poleci bo nie tylko boczkiem wczoraj latałem :wink4:

w ciąży jesteś czy jak :decayed:
Opublikowano

pewnie czy jak :P

Opublikowano

Będzie śmieszniej i szybciej mi na czytaniu czas w robocie zleci bo nie chce mi się dziś nic robić jak cholera

:notworthy:Szacun :good:

Ja mam to samo wiec mam chociarz polewkę w robocie :polew:

Opublikowano

chyba czekoladowa polewkę :decayed:

Opublikowano

chyba czekoladowa polewkę :decayed:

Nie tak jak Ty "czarna polewkę" :polew:

Opublikowano

Zgadzam się w 100%

Przeprawę z tym oszustem mam. Wkurzam się bo nawet nie chodzi o pieniądze ale o takie ciotunie, którym nie chciało się na policję pójść i zgłosić zdarzenia. Złodziej śmieje się w twarz, jego żona wrzuca zdjęcia na nk a Ty się męcz.

Więcej nic na allegro nie kupię.

Opublikowano

też sobie tak poprzysięgłem, póki co wytrzymuję

Opublikowano

Zgadzam się w 100%

Przeprawę z tym oszustem mam. Wkurzam się bo nawet nie chodzi o pieniądze ale o takie ciotunie, którym nie chciało się na policję pójść i zgłosić zdarzenia. Złodziej śmieje się w twarz, jego żona wrzuca zdjęcia na nk a Ty się męcz.

Nie generalizuj Armi bo jednak nie wszyscy sa tacy. :no:

Tylko niestety trzeba uważać na takich jak ten przyjemniaczek :wallbash: