Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pochwale sie :naughty:

zaklepalem ranty, lekki tjun nadkoli plastikowych i 19" zmiescilem et 40, 8,5J oponka 235x35 :hi: :hi:

foty Panie foty :kox:

Foto u mnie w temacie :good:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:wink4:

Armi widziałem tego cudaka na WG, j**any ma brokatem auto pomalowane i wszystko co najlepsze z alegro zamontowane :kox:

kurfaaa democar allegro :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co tu się działo przez weekend? :blink: siakiś konflikt był? :przebiegly: Kogo pobili? :decayed:

siema rumuńskie byki z kambodży :decayed::hi:

Opublikowano

Siema byku :decayed:

No mnie prawie tydzień nie było a widze dziaaaało sie :cool1:

Opublikowano

Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu

tzn jak zmień daty lub usuń bo nie wiem o co biega? terminy do głosowania nie odpowiadają w ankiecie czy co? Dajcie inne i sie wstawi.

Opublikowano

Siema byku :decayed:

No mnie prawie tydzień nie było a widze dziaaaało sie :cool1:

no własnie miałem pytać gdzie Ty sie podziewasz :decayed:

Opublikowano

mieliśmy w instytucie mega konferencję międzynarodowa i od rana do wieczora siedziałem w robocie. Ale było troche nudów troche imprezowo więc ogólnie :good: A na weekend na wsi i tez czasu nie było :decayed:

Opublikowano

mieliśmy w instytucie mega konferencję międzynarodowa i od rana do wieczora siedziałem w robocie. Ale było troche nudów troche imprezowo więc ogólnie :good: A na weekend na wsi i tez czasu nie było :decayed:

:decayed: znaczy najeb@łeś się :decayed:

Gadałem w weekend z Solarem, być może jakoś niedługo w LC będzie spocik :good: Tylko taki z ognichem albo grillem :) Tylko taki konkretny a nie pitu pitu :) w sensie konkretny żeby się spotkać w tym gronie co zawsze :) posiedzieć pogadać popić i pośmiać się z paputa :decayed::tongue4: joke papuciku :)

Opublikowano

Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu

tzn jak zmień daty lub usuń bo nie wiem o co biega? terminy do głosowania nie odpowiadają w ankiecie czy co? Dajcie inne i sie wstawi.

W związku z wieloma kontrowersjami na forum wyjaśniam: Termin podany niżej to jest 2-3 kwietnia to spot wojewódzki

Popozycja: Pierwszy weekend kwietnia (2-3.04.2011)

Teraz jasne?

Opublikowano

W związku z wieloma kontrowersjami na forum wyjaśniam: Termin podany niżej to jest 2-3 kwietnia to spot wojewódzki

Teraz jasne?

a widzisz chodzi o terminy w naglowku :gwizdanie: faktycznie troche po terminie sa :decayed: :decayed:

Opublikowano

:decayed: znaczy najeb@łeś się :decayed:

Gadałem w weekend z Solarem, być może jakoś niedługo w LC będzie spocik :good: Tylko taki z ognichem albo grillem :) Tylko taki konkretny a nie pitu pitu :) w sensie konkretny żeby się spotkać w tym gronie co zawsze :) posiedzieć pogadać popić i pośmiać się z paputa :decayed::tongue4: joke papuciku :)

czyli jak by były te wszystkie etapy które wymieniłes to impra była by zaje...sta :decayed:

Opublikowano

Teraz jasne?

Aaaaaa ok :notworthy: moja wtopa nie zauważyłem i zapomniałem o tym :hi:

Zaraz zmienię :kox:

Opublikowano

czyli jak by były te wszystkie etapy które wymieniłes to impra była by zaje...sta :decayed:

Nawet proponuję wykminić tak żeby każdy mógł coś tam wypić i jak ktoś ma namiot to gdzieś się uda przekimać :good: z tego co pamiętam w avancie też się dobrze śpi :kox::decayed:

Opublikowano

jesli faktycznie była by możliwość przekimania to wtedy by i wypił. Chyba że zostawie swoje padło i przyjade z kimś z Lublina wtedy będzie można sie i napić :kox:

Opublikowano

jesli faktycznie była by możliwość przekimania to wtedy by i wypił. Chyba że zostawie swoje padło i przyjade z kimś z Lublina wtedy będzie można sie i napić :kox:

jak coś to mogę Cię po drodze zabrać :wink4: tylko że ja planuję :drunk::decayed:

Opublikowano

jak coś to mogę Cię po drodze zabrać :wink4: tylko że ja planuję :drunk::decayed:

To jak zamierzasz wracać jesli :drunk: W razie co chętnie sie zabiore ale to już jak będzie coś pewnego to będziemy sie umawiac :naughty:

Opublikowano

To jak zamierzasz wracać jesli :drunk: W razie co chętnie sie zabiore ale to już jak będzie coś pewnego to będziemy sie umawiac :naughty:

na drugi dzień :decayed:

Opublikowano

na drugi dzień :decayed:

aha no to spoko i sie jeszcze pomysli jak będzie znany jakiś termin :decayed:

Opublikowano

pytanie czy ekipa LRY lub LPU pojedzie do Chełma na takiego spota :) Jedno jest pewne... Kowi wyjątkowo nie będzie mógł :decayed: a potem na fejsbókó będzie pisał: "Weekend w rykach = bida, bida i jeszcze raz bida..." :decayed:

Opublikowano

pytanie czy ekipa LRY lub LPU pojedzie do Chełma na takiego spota :) Jedno jest pewne... Kowi wyjątkowo nie będzie mógł :decayed: a potem na fejsbókó będzie pisał: "Weekend w rykach = bida, bida i jeszcze raz bida..." :decayed:

:polew: :polew:

no różnie może być :P

Ale nawet jak ekipy LPU ani LRY nie będa to Ty możesz wpaść :naughty: