Opublikowano 1 Czerwca 201115 l to teraz paput bedziesz z parapetem jeżdził kozą nie[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 19:08_________________________________________________gewinde is COMING
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l to teraz paput bedziesz z parapetem jeżdził kozą nie[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 19:08_________________________________________________gewinde is COMING uuu coś sie ruszy [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 19:11_________________________________________________Czego już sprzedajesz te felgi i to wiele drozej niz kupiłes znany temat :polew:
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l iele drozej niz kupiłes mysli skąd wiesz za ile kupiłem? wczoraj o tych felgach rozmawiałem, a tu o widze dzisiaj chyba kupiłes i sprzedajesz lubelskie ciagle wertuje
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l iele drozej niz kupiłes mysli skąd wiesz za ile kupiłem? wczoraj o tych felgach rozmawiałem, a tu o widze dzisiaj chyba kupiłes i sprzedajesz lubelskie ciagle wertuje mylisz się :gwizdanie:
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l iele drozej niz kupiłes mysli skąd wiesz za ile kupiłem? wczoraj o tych felgach rozmawiałem, a tu o widze dzisiaj chyba kupiłes i sprzedajesz lubelskie ciagle wertuje mylisz się :gwizdanie: jestem pewien ze nie
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l Ja swoje 2 tydzien sprzedaje i cisza, skonczy sie ze na zlom je wywioze Wszyscy teraz 18" upychaja
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l ja spróbuje te 17 założyć tylko nie wiem jaki kolor w środek dać załóż na auto i zrób fote sie pomysli wtedy :gwizdanie:
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l Koledzy nie macie może gdzieś jakieś dystanse na zbyciu do a4. Potrzebuję na tył tak 10-15mm mogą być grubsze najwyżej pójdą na tokarkę
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l siegierap siegierap siegierap joł joł cześć ruski murzynie z warszawy
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l cześć ruski murzynie z warszawy Ty widział ruskiego murzyna... chyba w Rykach pod biedryną z kukurynami...
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l A byłes tam bo nie widziałem :wallbash: Puerto słyszałem że zlot bedzie w następnym tygodniu pod twoją nową hawirą
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l A byłes tam bo nie widziałem :wallbash: wystarczy że Ty tam jesteś codziennie
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l A byłes tam bo nie widziałem :wallbash: wystarczy że Ty tam jesteś codziennie szukam ruskich