Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nawet jak ekipy LPU ani LRY nie będa to Ty możesz wpaść :naughty:

przecie ja sam chłopaków namawiam na tego spota :) stęskniłem się za bydlakami :friends::banan1: tyle wspólnych wieczorów i nocy w "solar garage" :kox: ehh to były czasy :beksa: wystarczył jeden sms i hasło rezamy... i ja szybciorem w auto trasa LU->LC i już siedzimy u Solariuszki w garażyku :) albo zimą latamy bokami z choinką na pokładzie :naughty:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przecie ja sam chłopaków namawiam na tego spota :) stęskniłem się za bydlakami :friends::banan1: tyle wspólnych wieczorów i nocy w "solar garage" :kox: ehh to były czasy :beksa: wystarczył jeden sms i hasło rezamy... i ja szybciorem w auto trasa LU->LC i już siedzimy u Solariuszki w garażyku :) albo zimą latamy bokami z choinką na pokładzie :naughty:

heheh. Jak Solar taki chętny na takie zabawy to moze ja tez zaczne go troche wykorzystywać i jeździć do niego do solar garage :decayed:

Opublikowano

heheh. Jak Solar taki chętny na takie zabawy to moze ja tez zaczne go troche wykorzystywać i jeździć do niego do solar garage :decayed:

to bardziej mrogal był chętny :) Bo to on był największym rezaczusem :) Solar użyczał garażu na zabawy (chociaż raz to Solar był głownym rezaczem :cool1:)

Opublikowano

to bardziej mrogal był chętny :) Bo to on był największym rezaczusem :) Solar użyczał garażu na zabawy (chociaż raz to Solar był głownym rezaczem :cool1:)

aha luzik :naughty:

Opublikowano

Solarek teeera zapierdziela od rana do nocy w radomiu.... takze cieżko bedzie go trafic

Opublikowano

Solarek teeera zapierdziela od rana do nocy w radomiu.... takze cieżko bedzie go trafic

mówił że niedługo wraca :)

A swoją drogą Gutek mógłbyś zrobić jakieś ognicho parapetowo/nowoosiedlinowe pod nowym adresem :przebiegly:

Opublikowano

A swoją drogą Gutek mógłbyś zrobić jakieś ognicho parapetowo/nowoosiedlinowe pod nowym adresem :przebiegly:

parking ma spory :decayed:

Opublikowano

parking ma spory :decayed:

czyli baza jest aby chęci były i spot można kminic :P

Opublikowano

drewno też jest bo to las :decayed:

Opublikowano

drewno też jest bo to las :decayed:

:naughty: fajno :kox:

Opublikowano

ej pisaliśmy o grillu w LC a moze Gutek zorganizuje cos przeprowadzkowego :naughty:

Tzn załatwi miejsce i czas a LU, LC,LPU,LRY,LOP itp WLI sie zjedzie i obada jak to Gutek sobie radzi :rolleyes::naughty::decayed:

Opublikowano

ej pisaliśmy o grillu w LC a moze Gutek zorganizuje cos przeprowadzkowego :naughty:

Tzn załatwi miejsce i czas a LU, LC,LPU,LRY,LOP itp WLI sie zjedzie i obada jak to Gutek sobie radzi :rolleyes::naughty::decayed:

przecież można robić dwa takie zjazdy :D jeden jeszcze w czerwcu a drugi w lipcu :P a potem poprawiny sierpień wrzesień :D w październiku zrobi się coś na szybko potem już tylko wrzesień, październik, listopad i grudzień a w styczniu znowu pod Zamek na Lublin i WOŚP... itd. :D

Opublikowano

heheh w sumie to racja :kox:

Opublikowano

Ja na grilla w LC chętnie się piszę :kox:

Kowi87, to cyrkowe WG jeździ bardzo często po obwodnicy. Agnieszka mówi, że go codziennie widzi :sick3: jak wraca z pracy.

Świeżo pomalowany, ledy w zderzaku w stylu rs4. Z tyłu gej luki. Biała czapeczka na łbie = wieś się bawi.

Opublikowano

Kierwa a nowych w szeregi przyjmujecie :kox::decayed:

Opublikowano

Ja na grilla w LC chętnie się piszę :kox:

Kowi87, to cyrkowe WG jeździ bardzo często po obwodnicy. Agnieszka mówi, że go codziennie widzi :sick3: jak wraca z pracy.

Świeżo pomalowany, ledy w zderzaku w stylu rs4. Z tyłu gej luki. Biała czapeczka na łbie = wieś się bawi.

no ten ten :decayed: z przodu laminat RS4, progi M3, dokładka od calibry i lotka z golfa :kox: jednym słowem democar :decayed:

Opublikowano

jak najbardziej zapraszam... tylko nie teraz bo nie mam czasu ani glowy na spoty... jedyne co z klubem to ranny przegląd co sie tu dzieje i tyle

.... a i Kowiego widuje jak śmiga :gwizdanie:

Opublikowano

jak najbardziej zapraszam... tylko nie teraz bo nie mam czasu ani glowy na spoty... jedyne co z klubem to ranny przegląd co sie tu dzieje i tyle

.... a i Kowiego widuje jak śmiga :gwizdanie:

:good:

Opublikowano

:hi: siema bydlęta :decayed:

Jak żyjecie? :decayed: To kiedy chceta spota? :decayed:

Opublikowano

:hi: siema bydlęta :decayed:

Jak żyjecie? :decayed: To kiedy chceta spota? :decayed:

siema ciele byciu :decayed:

W kazdej chwili, nawet tu i teraz :gwizdanie: