Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luzna gume to ty bedziesz miec po spotkaniu z inspektorem... albo on;-)

:polew: widzę paput masz przykre doświadczenia z przeszłości :naughty: Inspektor dobry chłop :good: ale nic z tego nie będzie... asystentka lepsza :decayed::naughty:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o kurw... ale jajca okazało sie ze pan ma silnik 2.4 auto kupił miesiąc temu i handlarz nawiną mu bajkę ze to 2.8 BT w dowodzie jest jest 2.7 ale ze to warsie amerykańska i naprawdę to jest 2.8, jacy ludzie sa naiwni auto pewnie przyjechało jako wrak a tu wsadzili co było pod ręką

Opublikowano

o kurw... ale jajca okazało sie ze pan ma silnik 2.4 auto kupił miesiąc temu i handlarz nawiną mu bajkę ze to 2.8 BT w dowodzie jest jest 2.7 ale ze to warsie amerykańska i naprawdę to jest 2.8, jacy ludzie sa naiwni auto pewnie przyjechało jako wrak a tu wsadzili co było pod ręką

:polew: :polew: :polew: sorry ale to 2,4 skojarzyło mi się z paputem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale jak można kupić auto niesprawdzający silnika

Opublikowano

:facepalm:

Mam nadzieje ze pogratulowałeś mu :naughty:

Opublikowano

może paput tez kupował 2,8BT :polew: :polew:

Opublikowano

ale jak można kupić auto niesprawdzający silnika

chciałem napisać: "zapytaj paputa" ale chyba dość, miałem mu przecież nie ubliżać :embarrassed: zapomniałem :wallbash: sorry paput już nie będę :decayed:

No typo niezły... ale pewnie dla niego ten samochód to tylko samochód - pojazd do przemieszczania się z punktu A do punktu B, więc wiesz... takim ludziom to obojętne czym jeżdżą, może być lepiony z dwunastu, ważne że jedzie :wink4:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 11:26_________________________________________________

może paput tez kupował 2,8BT :polew: :polew:

K#rwa koniec! nie ubliżaj paputowi :angry:, to dobry chłopak jest, nie to co Kowi :facepalm:

Opublikowano

powiedziałem mu o co chodzi i chciałem mu sprzedać cewkę do 2.4 do takiego silnika jak ma , gościu sie obraził powiedział ze sie nie znamy i na pewno ma silnik 2.8 BT . Zapytałem go gdzie widzi choćby jedna turbinę a odpowiedz mnie ro***bała ( a czy ja powiedziałem ze to jest 2.8 turbo !!! ) wydarł mordę i wyszedł :polew:

Opublikowano

powiedziałem mu o co chodzi i chciałem mu sprzedać cewkę do 2.4 do takiego silnika jak ma , gościu sie obraził powiedział ze sie nie znamy i na pewno ma silnik 2.8 BT . Zapytałem go gdzie widzi choćby jedna turbinę a odpowiedz mnie ro***bała ( a czy ja powiedziałem ze to jest 2.8 turbo !!! ) wydarł mordę i wyszedł :polew:

niech pójdzie gdzie indziej, ktoś mu sprzeda części do trabanta i będzie szczęsliwy :decayed:

Opublikowano

ale gościu nie wie co to znaczy BT moglem go zapytać co oznacza BT

Opublikowano

Luzik :good: przecież 2,4 jedzie jak 2,8 BT :decayed: :gwizdanie: Żeby nie było ja do paputa nie piję w tym momencie :decayed: :decayed: :decayed:

:bag:

Opublikowano

ale gościu nie wie co to znaczy BT moglem go zapytać co oznacza BT

albo by w końcu gość dostał palpitacji serca i miałbyś go na sumieniu albo Cie pobił jakbys mu udowodnił że niema racji więc może lepiej że sobie poszedł :kox:

Luzik :good: przecież 2,4 jedzie jak 2,8 BT :decayed: :gwizdanie: Żeby nie było ja do paputa nie piję w tym momencie :decayed: :decayed: :decayed:

:bag:

pewnie :chytry: winni się tłumaczą :polew:

Opublikowano

na najbliższym spocie będziecie mieli okazje przejechać sie rs4 2000r :tongue4:

Opublikowano

Bida :decayed: :decayed:

Opublikowano

kupiłeś to co najlepsze :chytry:

[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 11:55_________________________________________________widze nie ma lalki designera na alegro, twoja to sprawka :mysli:

Opublikowano

kupie osłonę silnika od RS i parę znaczków chce sie poczuć jak ten gościu :polew: i po co tyle szukałem samochodu jak wystarczy parę dodatków :naughty: i mam rs hehe[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:01_________________________________________________

Bida decayed decayed

Bida jak by ktoś przyjechał na spota RS-M to byś był pierwszy w środku :tongue4:

Opublikowano

Bida jak by ktoś przyjechał na spota RS-M to byś był pierwszy w środku :tongue4:

RS-M? :mysli:

Opublikowano

jak by ktoś przyjechał audi RS4 [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:09_________________________________________________może być heheh

Opublikowano

jak by ktoś przyjechał audi RS4

może być heheh

a ja wim... RS4 B5 już mi się trochę opatrzyło :wink4: codziennie pod uczelnią w LU koleś stawiał. A wnętrze aż tak bardzo nie jest inne od dobrego wypasu w B5 :) Ale za kółkiem fakt że chętnie bym się przejechał :good: