Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Kowi ale przecież to ja zerwałem z Tobą :polew: więc nie masz prawa do tego typu tekstów :D

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem nie brałem jej, sprawdzisz i sie pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie wiem nie brałem jej, sprawdzisz i sie pochwalisz :polew: :polew: :polew: :polew:

łumi toto chociaż olej o terminie spuścić :mysli::decayed:
Opublikowano

Za tego typu teksty w ryj dać powinienem dać :polew: Ale szkoda mi Was i Waszej chorej wyobraźni :D:polew: więc tylko Wam współczuję :D

Opublikowano

Za tego typu teksty w ryj dać powinienem dać :polew: Ale szkoda mi Was i Waszej chorej wyobraźni :D:polew: więc tylko Wam współczuję :D

ma nowe umiejętności :oklaski: +10 do sztuki dawania w ryj , +5 do chorej wyobraźni - możemy go wystawić w walce przeciwko Picachu images?q=tbn:ANd9GcRs2PoVaUKA16qNBuyaFJEDvhkkKBDpi-neb5qySCBinmCwarej
Opublikowano

Moze jeszcze jakie kamechame zrobi :decayed:

Opublikowano

Pany gdzie w Lbn. pogonie bebechy z kata?

Opublikowano

Witam, czy może w Lublinie szykuje się jakieś spotkanie ? z chęcią bym pogadał ze 'znawcami' Audi A4 bo powoli przymierzam się do tego auta :naughty:

Opublikowano

Witam, czy może w Lublinie szykuje się jakieś spotkanie ? z chęcią bym pogadał ze 'znawcami' Audi A4 bo powoli przymierzam się do tego auta :naughty:

wojewódzki jest w Opolu, a co do Lbn to coś powinniście sami zorganizowac bo aż wstyd na tak duże miasto
Opublikowano

jeśli chodzi o mnie to po następnej niedzieli jak będe w LBN niema sprawy można sie styknąć :wink4:

wojewódzki jest w Opolu, a co do Lbn to coś powinniście sami zorganizowac bo aż wstyd na tak duże miasto

wstyd, to kraść i z kobitki spaść :decayed:

Opublikowano

Pany gdzie w Lbn. pogonie bebechy z kata?

sam się nad tym zastanawiałem ale albo brak czasu albo chęci itp :decayed:
Opublikowano

Nie szykujcie sie jakis duzych wypłat za ten sam wkład, ja dostałem niecałe 60zł :thumbdown:

Opublikowano

Nie szykujcie sie jakis duzych wypłat za ten sam wkład, ja dostałem niecałe 60zł :thumbdown:

ile by nie było ale zawsze na piwo bedzie a tak sie wyrzuci

Opublikowano

To znaczy że w Lbn nie ma spotkań?? Dostałem zaproszenie do Zamościa na pogaduchy ale do Lbn bliżej :)

Opublikowano

Pozdro dla raflekxa zachczyłem o jego wieżeje dzisiaj w nocy, trafilismy do jakiejś młociny Pallazzo czy jak to tam sie zwało nawet dobry lokal, było co udeptać, jeszcze tam wróce :D

Opublikowano

Pozdro dla raflekxa zachczyłem o jego wieżeje dzisiaj w nocy, trafilismy do jakiejś młociny Pallazzo czy jak to tam sie zwało nawet dobry lokal, było co udeptać, jeszcze tam wróce :D

:naughty: w "pajacowie" byłeś :naughty: to uważaj co tam deptasz :D na większości prokurator trzyma rąsię na pipce :D

Swoją drogą było mówić bo byłem i jeszcze chwilę jestem w LRA :decayed: ale na to "pajacowo" to ja bym się chyba z Tobą nie wybrał :rolleyes::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

A to co u "miejscowych" to "pajacowo" to jakaś rzeź :mysli:

Opublikowano

Ja się zgłaszam, jeszcze nie byłem na żadnym zlocie, więc z chęcią przyjadę :)

Opublikowano

no to już macie ekipę :good:

Opublikowano

A to co u "miejscowych" to "pajacowo" to jakaś rzeź :mysli:

:gwizdanie: zależy dla kogo... no ale :gwizdanie: