Opublikowano 14 Maja 201610 l Dokładnie tak jak mówi soul87, i z moich obserwacji zauważyłem że auta które nie miały fabrycznego ori radia za zwyczaj nie miały manetki z fis, ale podkreślam to moje spostrzeżenie
Opublikowano 16 Maja 201610 l Siema!Pomoże ktos?Kupiłem zmieniarke xcarlink i nie zapamiętuje mi ostatniego utworu oraz na karcie sd lubi sie wyłączyć i wtedy tylko zjazd na pobocze(trzeba gasić auto i po zapaleniu dopiero ożywa).Na pendrivie sie nie wyłącza ale w obydwu prtzypadkach mimo ze skończyłem słychać muzy na cd5 utwór 60 załącza się cd1 ut.45 w car audio powiedzieli ze coś z softem.Można u kogoś podłączyć i sprawdzić jak to sie ma?Bo już nie wiem czy odsyłać?Wole się upewnić.Pozdrawiam
Opublikowano 18 Maja 201610 l koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach
Opublikowano 18 Maja 201610 l koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach wjezdzam pierwszy :-D
Opublikowano 18 Maja 201610 l koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach I po co się było przyznawać? Teraz to się nie odgonisz
Opublikowano 18 Maja 201610 l wjezdzam pierwszy :-D I po co się było przyznawać? Teraz to się nie odgonisz Nie ma problemu, najwyżej będzie nowe miejsce na spota Edytowane 18 Maja 201610 l przez robitl
Opublikowano 18 Maja 201610 l koledzy jakby ktoś potrzebował to w końcu mam warsztat na Elizówce. Możecie wpadać dłubać przy autach lub pozostawić ślicznotki w naszych rękach To kiedy rezamy manetkę i FIS w mojej?
Opublikowano 19 Maja 201610 l Kiedy dusza pragnie. fajnie by było znaleźć kogoś kto jest ogarnięty w elektryce bo ja to się boję kabli;P. Wolę głowę zrzucić niż w instalacji się babrac;)))
Opublikowano 19 Maja 201610 l Manetka i fis to nie problem, trzeba kodowac i jeździć aby zgasły kontrolki, taka konfiguracja wszystkiego i smiga Przy montażu mogę pomóc Edytowane 19 Maja 201610 l przez lucjan0681e
Opublikowano 19 Maja 201610 l Przy montażu mogę pomóc Tomasz, to może ogarniemy w Niedzielę na spocie. Będziesz?
Opublikowano 19 Maja 201610 l Nikt nie pomoże? Chce tylko sprawdzić czy u kogoś będzie działać normalnie
Opublikowano 19 Maja 201610 l Przy montażu mogę pomóc Tomasz, to może ogarniemy w Niedzielę na spocie. Będziesz? Na spocie raczej rady nie damy bo trzeba poduche zdjąć, ale musisz z kimś na kodowanie bo ja takich rzeczy nie zrobię bo nie mam programu.
Opublikowano 19 Maja 201610 l Na spocie raczej rady nie damy bo trzeba poduche zdjąć,A jaki to problem? Przecież to chwilka roboty. To kiedy rezamy manetkę i FIS w mojej?Chcesz mieć zamontowane i zakodowane wszystko od ręki jak nalezy to pisz PW i Ci zrobię, a jak chcesz robić na raty to szukaj dalej.
Opublikowano 20 Maja 201610 l Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam.
Opublikowano 21 Maja 201610 l Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Pytaj gdzie indziej tu raczej nikt ci nie pomoże,raczej znajomi ze spota piszą ze sobą o pierdołach.
Opublikowano 21 Maja 201610 l Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Pytaj gdzie indziej tu raczej nikt ci nie pomoże,raczej znajomi ze spota piszą ze sobą o pierdołach. Czyżby się ktoś obraził? nikt takiej zmieniarki nie ma i nikt nie odpisywał, chyba że chcesz sobie ze mną pogadac gdzie ja udaje ze mam a ty sie irytujesz że marnuje Ci czas... co do klimy, już było o to tutaj pytane, trzeba poszukać. @Realowiec-r7: http://www.auto-klima.lublin.pl/przewineła sie pare razy na plus w temacie. Edytowane 21 Maja 201610 l przez mophk
Opublikowano 21 Maja 201610 l Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. http://www.strona.telemyjnia.nazwa.pl/nabijanie-klimatyzacji-lublin-promocje.html
Opublikowano 21 Maja 201610 l Siema! Panowie poszukuje dobrego serwisu klimatyzacji samochodowej na terenie Lublina. Macie kogoś takiego kto to zrobi dobrze i w miarę tanio? Pozdrawiam. Pytaj gdzie indziej tu raczej nikt ci nie pomoże,raczej znajomi ze spota piszą ze sobą o pierdołach. Masz Racje, Nikt tu nie pomoże, bo to nie jest temat do pomagania, więc niech zapyta w odpowiednim wątku.
Opublikowano 21 Maja 201610 l Ale z tego robicie problem. Jeśli ktoś zna to niech się wypowiada a nie pisze na pusto. Chyba dobrze ze pisze na głównym wątku a nie tworzy nowy albo pisze w jakimś gdzie odpowiedzi nie otrzyma od ludzi z okolicy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka