pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 sprzedaj teraz jak jest klient i chce dawać dobrą kase
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 sprzedaj teraz jak jest klient i chce dawać dobrą kase taaa tacy chętni co pytają to zawsze mało dają okazji szukają
pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 sprzedaj teraz jak jest klient i chce dawać dobrą kase taaa tacy chętni co pytają to zawsze mało dają okazji szukają standardowo A na ile swoja padaczke cenisz na ten moment?
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 standardowo A na ile swoja padaczke cenisz na ten moment? a chcesz kupić? sprzedaję na zimówkach... mogę dorzucić same opony letnie 17'' max kilkanaście tys. na nich zrobione avusy zostawiam sobie... na zimę
pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 standardowo A na ile swoja padaczke cenisz na ten moment? a chcesz kupić? sprzedaję na zimówkach... mogę dorzucić same opony letnie 17'' max kilkanaście tys. na nich zrobione avusy zostawiam sobie... na zimę nie chce bo: 1) avant 2) brak kasy (będę sie żenił ) A Ty mówiłe scoś kiedyś że program masz zrobiony na standardowych gratach? Możemy sie zamienić na sterowniki jakbyś sprzedawał
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 co kvrwa gazet nie czytasz?! czarny chinski murzyn Rafalekx tuneli nie chce kopac na juro 2012 jest taka opcja że po chińczykach przejmiemy autostradę Ale fakt z tunelem wystartować nie możemy fc**j błędów i problemów wynikło inżyniery i magistry kurfa, doooo technikum maaaatoły najpierw
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 inżyniery i magistry kurfa, doooo technikum maaaatoły najpierw że co? ale że do czego i do kogo to było? Wszystkie błędy to wina projektanta a my jesteśmy wykonawcą (i to my te błędy mu teraz wytykamy) widać kompletnie nie rozumujesz konkretnego budownictwa i wszystkiego co z tym związane kowiaczku no ale nic dziwnego - architekt... artysta i tofik co podeszwy zdziera :polew: a Ty ogólnie projektując cokolwiek masz pojęcie o tym czy to będzie jakoś stało? czy to nieistotne, ważne żeby wyglądało nie chce bo: 1) avant 2) brak kasy (będę sie żenił ) A Ty mówiłe scoś kiedyś że program masz zrobiony na standardowych gratach? Możemy sie zamienić na sterowniki jakbyś sprzedawał na uj Ci te żeniaczki a na kompa już mam kilku chętnych
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 A to ty nie jesteś projektantem architektem w tej firmie a jednak naprawde biegasz po studiach z łopatą jaa jebie dobrze ze mam firme
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 A to ty nie jesteś projektantem architektem w tej firmie a jednak naprawde biegasz po studiach z łopatą jaa jebie dobrze ze mam firme :polew: :polew: ja mam w doooooooooooooooopie siedzenie i "projektowanie" no dobra łopata z dostępem do neta
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 to nie lepiej było od razu po średniej
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 to nie lepiej było od razu po średniej nie przyjmują trzeba mieć konkretne wyższe żeby robić taką łopatą to nie takie hop siup
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 To co ona ze złota mam z 5 takich dla wykształconych w garazu
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 To co ona ze złota mam z 5 takich dla wykształconych w garazu tunelowe są inne :polew:
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dobra mózgi koniec śmiacia potrzebna mi pomoc, prawie każdy ma teraz laptopy i te internety w usb, ja mam stacjonarny internet od największego złodzieja w polsce i chciałbym zrobić z niego pozytek robiąc WIFI, tak by móc na laptopie złapać siec, bo obecnie laptop słuzy do vagowania, ale trzeba mu rozszerzyć możliwości Wiec co mam kupić, żeby postawić WIFI, obecnie neostrada kablowa :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wiec co mam kupić, żeby postawić WIFI, obecnie neostrada kablowa :gwizdanie: neo z liveboxem
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wiec co mam kupić, żeby postawić WIFI, obecnie neostrada kablowa :gwizdanie: neo z liveboxem
rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 coś źle mówię? gdybyś mieszkał w bardziej cywilizowanej dzielnicy Ryk to byś miał konkretnego neta a tak masz neo
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 coś źle mówię? gdybyś mieszkał w bardziej cywilizowanej dzielnicy Ryk to byś miał konkretnego neta a tak masz neo jest radiówka jest WIFI darmowe , jak to w wiekszych miastach mówią hotspot : ale jest tak za***any ze nawet nie próbuje A chciałbym cos w pokoju zrobić, bo laptop przewyższa mozliwosciami złoma stacjonarnego :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 kupujesz router z WIFI tylko taki na którym można łaczyć przez protokół PPPoA, podłaczasz pod neo konfigurujesz lan i sie cieszysz
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 kupujesz router z WIFI tylko taki na którym można łaczyć przez protokół PPPoA, podłaczasz pod neo konfigurujesz lan i sie cieszysz no własnie, to teraz jakieś linkasy mile widziane orarz tutoriale
Rekomendowane odpowiedzi