Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] SKRADZIONA I ODNALEZIONA szczególy str.7!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Oblukane na zywo:dancing:

bardzo ladne auto, mody na wielki +.

Ps. troche wolne:decayed:

Dzięki za miłe słowo , a przegraną aż tak się nie martwię bo jak na BPW i z DPF-em i tak nie ma źle tylko pierwsze dwa biegi mi odszedłeś na 1,5długości a potem już łeb w łeb :whistling:

---------- Post dopisany 01-06-2012 at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2012 at 18:07 ----------

Zaktualizowałem pierwszą stronę i daję nowe zdjęcia:

e6f1304cef28ae0amed.jpg

df86e32eb13ca94amed.jpg

aad82f5e24463a32med.jpg

bceff83eefe2b43dmed.jpg

1a871be08c32c5aemed.jpg

a21b13777aac5c41med.jpg

1e7d8d90e700371bmed.jpg

9055fedeba243389med.jpg

Opublikowano

:kox:

czekam na next update:decayed:

Opublikowano
  • Autor
:kox:

czekam na next update:decayed:

Wszystko będzie w swoim czasie :wink:

Opublikowano

a nad sciema szyb sie nie zastanawiales? pytam bo sam planuje pare modow wprowadzic i miedzy innymi szybki tylko jak dzisiaj bylem sie pytac to mi koles wyskoczyl z 800 zl. Mam na niemieckich blachach i domyslam sie ze na niemiecki TÜV bedzie troche drozej no ale zeby az tyle. Jest to mozliwe?

Opublikowano

Podoba mi się. :good:

Opublikowano
  • Autor
a nad sciema szyb sie nie zastanawiales? pytam bo sam planuje pare modow wprowadzic i miedzy innymi szybki tylko jak dzisiaj bylem sie pytac to mi koles wyskoczyl z 800 zl. Mam na niemieckich blachach i domyslam sie ze na niemiecki TÜV bedzie troche drozej no ale zeby az tyle. Jest to mozliwe?

W sumie była taka opcja brana pod uwagę, ale później odpuściłem temat bo jednak za te pieniądze wolałbym coś innego wsadzić a cena jaką ci powiedział ten koleś całkiem normalna u mnie też tak sobie liczą za taką usługę.

Opublikowano

Ja robiłem ściemę szybek za 450PLNów razem z przodem więc cena wydaje mi się trochę wysoka mając na uwadzę nawet niemiecki TÜV... :mysli:

Opublikowano

super ta twoja b7 :thumbup1: naprawdę mi się podoba :slina:

Opublikowano

Te auto genialnie wygląda jak jedzie po drodze. Felgi się ładnie mienią.

Opublikowano

Ja bym sie tylko przyczepił do kiery , 3 ramienna by tu żarła :naughty: ale wiadomo kwestia gustu :wink: ,poza tym auto :thumbup1::naughty:

Opublikowano

szybki 420-450 zł normalna cena w dobrym zakładzie;) mam do polecenia faceta ze śląska świetna robota:decayed:

TUV ci nic nie da bo jak masz z przodu szyby ciemne to tylko piecowe przyciemienie jes dopuszczalne

Opublikowano
  • Autor

Nie no jeśli chodzi o kierownicę czy o ściemę szyb to odpuszczam już inwestowanie w auto bo powoli będę się przymierzał do zmiany więc sami chyba rozumiecie :wink:

Dzięki za miłe słowa :hi:

Opublikowano
szybki 420-450 zł normalna cena w dobrym zakładzie;) mam do polecenia faceta ze śląska świetna robota:decayed:

TUV ci nic nie da bo jak masz z przodu szyby ciemne to tylko piecowe przyciemienie jes dopuszczalne

tak ale chodzi mi o to czy daja certyfikat jakis czy gwarancje ze przejdzie mi niemiecki TÜV. Ja chce tylko sciemnic te co mozna czyli tylne boczne i tyl

Opublikowano

gwarancji czy TUV ci przejdzie nikt ci nie da;p certyfikad t daja tak ze masz ta 70 % na szybach przednich bocznych i jak policja sie bedzie trzepiac pokazujesz im i moga ci naskoczyc

Opublikowano

Certefikat dostajesz tylko na tylne szyby a na przód certyfikatu Ci nikt nie da. :wink4:

Opublikowano

na folie tak

ale jak kiedys bylem tam gdzie piecowo to daja polski certyfikat ceramiki i szkła oczywiscie jak będzie miała odpowiednia przepustowosc

Opublikowano
na folie tak

ale jak kiedys bylem tam gdzie piecowo to daja polski certyfikat ceramiki i szkła oczywiscie jak będzie miała odpowiednia przepustowosc

z fabryki już wychodzą z max ściemą dla przednich bocznych :whistling:

Opublikowano

Dokładnie tak! :good: Więc ani na folię ani na piecowe przyciemnianie nikt certyfikatu Ci nie da. :cool:

Opublikowano

szukałem tego e-maial nie znalazłem, może polecieli w kulki by skorzystac z ich usługi;)

Opublikowano
szukałem tego e-maial nie znalazłem, może polecieli w kulki by skorzystac z ich usługi;)

takim certyfikatem to wiesz co mógłbyś sobie zrobić :wink: