Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jakie amortyzatory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przygotowuję się do wymiany tylnych amortyzatorów w swoim aucie, myślę o amorach Sachs. Czy ktoś mógł by napisać symbol amortyzatorów. Trochę podzwoniłem po sprzedawcach i jedni polecają Sachs 170814, a inni Sachs 280562. Czy ktoś się w tym orientuje?

Opublikowano

popraw profil bo nie wiadomo czy to do B5 czy B6 ?

Opublikowano

z tego co się już dowiedziałem to Sachs 170814 są do aut produkowanych do 01.99, a moje auto jest z 04.99 i zawieszenie jest standardowe

Opublikowano

z tego co się już dowiedziałem to Sachs 170814 są do aut produkowanych do 01.99, a moje auto jest z 04.99 i zawieszenie jest standardowe

no wygląda na to że tak, i jest to podział na przed i polifta

Opublikowano

najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że żaden ze sprzedawców nie potrafi jednoznacznie powiedzieć, który powinien pasować do tego modelu, a może z Kyb jest prościej

Opublikowano

najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że żaden ze sprzedawców nie potrafi jednoznacznie powiedzieć, który powinien pasować do tego modelu, a może z Kyb jest prościej

Do twojego modelu pasują poniższe amortyzatory sachsa

-amorki przód Sachs 170 811 185 zł/szt

-amorki tył Sachs 170 814 142 zł/szt

Jeżeli chcesz to napisz do kolegi z forum TOM77 to są ceny po których kupowałem ostatnio u niego te części. Osobiście polecam sachsa w rodzinie jest jeszcze jedno TDI i zamontowaliśmy takie amory na tył. Do chwili obecnie spisują się bardzo dobrze a samochód w bagażniku powietrza nie wozi.