skrzynia87bny Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Panowie szukam listywy (dokładka, hokej) pod zderzak przedni do a4 97r. nigdzie za cholere nie moge jej znalezc moze tutaj uda sie cos wymyslec:)
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dokładka ciezka sprawa bo przeważnie nie chcą jej sprzedawać oddzielnie, tylko w komplecie ze zderzakiem, musisz pisać do sprzedających na alegro
skrzynia87bny Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 tak wlasnie robie, dzwonilem chyba juz do wszystkich co maja a4 na czesci to albo mowia ze nie ma albo ze z zderzkiem:/ a z tego co sie orientuje ten elementy nie jest dostepny do kupienia jako nowy:/
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No kolega tego szukał z dobre 4 miechy ewentualnie szukaj uszkodzonych zderzaków i tam pytaj
syczylyjczyk Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam. Mam taką listwę,bo zmieniam zderzak .Gościu wjechał mi na parkingu w prawy przód ,to jest dobra wiadomość, zła- to stało się na sycylji .Na razie czekam rzeczoznawcę już drugi miesiąc ,książkę można napisać ,na razie nie mogę nic ruszać .Po wizycie fachmana spróbuję to wysłać do kraju ,w tej chwili trzeba czekać.
Rekomendowane odpowiedzi