tomecki111 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 INFO: Powyższa ankieta jest jakimś błędem forum. Chciałem napisać zwykł post, lecz nie mogłem jej usunąć. Próbowałem pisać kilka razy i zawsze było z ankietą. Witam, jestem na pierwszym etapie analizowania sprawy niedziałającej klimy i wyłączonej sprężarki. Zrobiłem kilka zdjęć i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże zlokalizować czujnik temperatury zewnętrznej G17. Nie mam już siły, naszukałem się i nie widać go nigdzie, nie widać też żadnej wolnej wtyczki pod którą mógłby być podpięty. Wiem że czujnik wyglądać powinien tak: Oto zdjęcia z mojego auta: Proszę o pomoc.
Samaelos Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Może zdjęcie z Etki pomoże - zaznaczony nr 4
tomecki111 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Okej dzięki. Z tego co widzę to nie ma to tam gdzie powinien być (przed chłodnicą). Kabel (wtyczka) jest podłączony, ale nie wiem dokąd prowadzi. Muszę jeszcze raz iść zobaczyć gdzie to ten czujnik ktoś umieścił, lub ewentualnie gdzie jest kabel z urwanego już czujnika...[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 17:52_________________________________________________Dobra czujnik znaleziony, był pod zderzakiem i chyba się zgniótł, przestał działać... czy czujnik z passata b5 (G17) jest identyczny jak w audi a4? Bo mam okazje takowy kupić.
Siarus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a mógłbyś dodać fote gdzie dokąłdnei masz ten czujnik?? i dopisac gdzie jest wpiety przewód od niego?? u mnie brak tego czujnika nie mam ani przewodu ani niewiem gdzie go podpiąc.. zaden przewód w okolicach chłodnicy nie czeka na podłączenie ;/ ... czy to ta kostka przy reflektorze lewym z dwoma przewodami?
Rekomendowane odpowiedzi