Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Łożysko za łożyskiem.. pomocy..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. mam ostatnio problem z łożyskami.. na początku marca zaczęło buczeć tylne prawe łożysko..wiec je wymieniłem na nowe.. pojeździłem z tydzień może nawet krócej i zaczęło hałasować drugie łożysko to znaczy lewe tylne.. wymieniłem te drugie łożysko a tu po 2 dniach znowu buczy łożysko.. i znów prawe tylne.. co może być przyczyna ? zbieżność ustawiana po każdej wymianie łożyska.. pomóżcie bo już mam dość buczenia w samochodzie.. tuba już powoli nie daje rady zagłuszyć tego buczenia... pomocy :(

Opublikowano
  • Autor

łożysko FAG.. czy cos takiego...

Opublikowano

Trzeba ustawiać zbieżność po wymianie łożyska?

Opublikowano

Kolego pesik, sprawdź czy Ci hamulec reczny odbija.

Opublikowano
  • Autor

ręczny jak najbardziej okey.. [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 17:02_________________________________________________czy ktoś może mi pomóc.. bo nie chce wymieniać nastepnego łożyska jesli za 2 dni znowu bedzie dawać.. może ktoś miał podobną sytuacje..??

Opublikowano

ręczny jak najbardziej okey.. [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 17:02_________________________________________________czy ktoś może mi pomóc.. bo nie chce wymieniać nastepnego łożyska jesli za 2 dni znowu bedzie dawać.. może ktoś miał podobną sytuacje..??

Ja mialem, ale u mnie winny byl reczny.

Nie odbijał do końca i koła sie grzały.

Jedyne co mi przychodzi to zły montaz.

Opublikowano

ZŁY MONTAZ 100% :polew:

Opublikowano

Kolego zmien mechanika tylne lozyska sie reguluje znaczy sie kasuje luz a jak mechanik to zje.... to lozysko zaniedlugo padnie :thumbdown:

Opublikowano

Kolego zmien mechanika tylne lozyska sie reguluje znaczy sie kasuje luz a jak mechanik to zje.... to lozysko zaniedlugo padnie :thumbdown:

Nie widziałem tyłu w quattro ale na chłopski rozum się go nie reguluje bo jest to te samo łożysko co z przodu"(tył regulowany jest w ośce) , ewentualnie złu montaż albo piasta jest krzywa, bo nic innego do głowy mi nie przychodzi.
Opublikowano

Według mnie to zły montaż. Sprawdzałem w etce łożyska są tak samo mocowane jak z przodu.

Opublikowano

na c**jowy eee chlopski to taaaaa :polew:

z czego ha?? nawsi tak gadaja?? :polew: :polew: :polew: poprosyu niezauwazylem ze kolega ma quatro a spowiadac sie przed gostkiem ktory pisze z czego ha?? niebede sie spowiadal narka :polew:

kultura?? :mysli: :laghing2: :ssij:

warnwarn.gifOT w dziale technicznym.