bubers Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 dzis w nocy ktos mi zrobil piekna niespodzianke - pociagnal z buta lewe lusterko (tak od dolu ze jeszcze drzwi szlifnal butem) polamany jest caly "trojkat" mam do Was takie pytanie - widzialem gdzies skrina z etki tylko bylo slabej rozdzielczosci - da sie wymienic samo to mocowanie ? czy gra nie warta swieczki i szukac jakiejs uzywki na allegro i ew przelozyc obudowy ? tak btw mam kolor czarny LY9B - byly jakies inne czarne w b6 lub b7 - jakbym kupowal cale to juz lepiej zeby bylo w kolorze jesli taki temat gdzies byl to sorry ale nie znalazlem pozdr
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Może coś rozjaśni Chyba musisz szukać całego lustra (czyt. obudowy)
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 miałem identyczną sytuację w B5 część jako część sama w sobie występuje ale raczej nikt Ci tego nie sprzeda samego, szukałem chyba z 2 miesiące, allegro, szroty itd,(akurat wtedy miał gościu na allegro do b6 ) jeden z klubowiczów miał i dał mi za przysłowiowy czteropak, możesz mieć jeszcze złamany ten mechanizm blokujący czy jak to się tam nazywa, chodzi mi o to, że jak składasz lusterko to fajnie dolega do auta, a w drugą stronę jest ogranicznik, mi również go połamali i lusterko dyndało do przodu i do tyłu
bubers Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 hej dzieki za szybkie odpowiedzi no zgodnie z etka to faktycznie trzeba calosc kupic akurat jest na alledrogo wiec pewnie trzeba brac http://www.allegro.pl/item959752419_uchwyt_lusterko_zewnetrzne_lewe_el_audi_a4_01_08.html jakbyscie cos wiedzieli o tych kolorach to napiszcie bo ciekawy jestem tymczasem jade na policje bo mam odciski palcow
bogi Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Niestety też przerabiałem temat. Jeżeli połamany jest ten metalowy element to kupuj całe lustro (lub takie jak pokazałeś w aukcji). Da się jakby co wszystko porozkładać ale sporo roboty włącznie z rozkładaniem kostek od wiązki elektrycznej bo inaczej nie przełoży się kabla. Nie wiem jak w B6 ale w B7 były 2 rodzaje czarnego - zwykły i perłowy. Pozdrawiam
bubers Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 no to trzeba bedzie przelozyc obudowe bo nie wiem co sie trafi tak zeby sie upewnic - lusterka z b6 i b7 sa takie same ??
bogi Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 z tego co mi wiadomo to tak ale 100 % nie dam
Rekomendowane odpowiedzi