Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Wgnieciony próg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Być może ktoś z Was miał podobny problem. Mianowicie spotkanie progu z wysokim krawężnikiem :wallbash:

W efekcie próg wgnieciony ( nie rozerwany ) na długości ok 20 cm i 3-4 cm głęboko + listwa progowa do wymiany.

Moje pytanie: Co dalej? Wymiana progu czy naprawa tego co jest i ewentualne koszty. :kwasny:

Listwa ori ok 190, jaki koszt zamiennika?

Z góry dzięki. :)

Opublikowano

Witam, Być może ktoś z Was miał podobny problem. Mianowicie spotkanie progu z wysokim krawężnikiem :wallbash:

W efekcie próg wgnieciony ( nie rozerwany ) na długości ok 20 cm i 3-4 cm głęboko + listwa progowa do wymiany.

Moje pytanie: Co dalej? Wymiana progu czy naprawa tego co jest i ewentualne koszty. :kwasny:

Z góry dzięki. :)

Napraw ten, co jest. Dla każdego blacharza to prosta operacja i nie powinna pociągnąc Cię zbytnio po kieszeni.
Opublikowano

wyciagniecie progu z tego co napislale to bedzie ok 300-350 zl ale ile listwa nie mam pojecia :(

Opublikowano

pokaż zdjecie jak to wygląda.

wyciagniecie progu z tego co napislale to bedzie ok 300-350 zl ale ile listwa nie mam pojecia :(

Na moje o wiele taniej to wyjdzie, za takie pieniądze to klepią samochód po małej stłuczce :naughty:

Chodzi ci o próg plastikowy?? Do B6 są po 120 zł a do B5 190 zł :shocked:

Opublikowano

60-80 zł klepanie, szpachlowanie i zabezpieczenie progu czarnym antykorozyjnym barankiem

a progów szukaj z anglików z nich są za grosze

ale najlepsze to jest mocowanie - na taśmę porządna dwustronną :wink4: