Vodgar Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam, Być może ktoś z Was miał podobny problem. Mianowicie spotkanie progu z wysokim krawężnikiem W efekcie próg wgnieciony ( nie rozerwany ) na długości ok 20 cm i 3-4 cm głęboko + listwa progowa do wymiany. Moje pytanie: Co dalej? Wymiana progu czy naprawa tego co jest i ewentualne koszty. Listwa ori ok 190, jaki koszt zamiennika? Z góry dzięki.
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam, Być może ktoś z Was miał podobny problem. Mianowicie spotkanie progu z wysokim krawężnikiem W efekcie próg wgnieciony ( nie rozerwany ) na długości ok 20 cm i 3-4 cm głęboko + listwa progowa do wymiany. Moje pytanie: Co dalej? Wymiana progu czy naprawa tego co jest i ewentualne koszty. Listwa ori ok 190, jaki koszt zamiennika? Z góry dzięki. Napraw ten, co jest. Dla każdego blacharza to prosta operacja i nie powinna pociągnąc Cię zbytnio po kieszeni.
klysek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 wyciagniecie progu z tego co napislale to bedzie ok 300-350 zl ale ile listwa nie mam pojecia
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 pokaż zdjecie jak to wygląda. wyciagniecie progu z tego co napislale to bedzie ok 300-350 zl ale ile listwa nie mam pojecia Na moje o wiele taniej to wyjdzie, za takie pieniądze to klepią samochód po małej stłuczce Listwa ori ok 190, jaki koszt zamiennika? Chodzi ci o próg plastikowy?? Do B6 są po 120 zł a do B5 190 zł
Doman13 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 wyciagniecie progu z tego co napislale to bedzie ok 300-350 zl ale ile listwa nie mam pojecia 60-80 zł klepanie, szpachlowanie i zabezpieczenie progu czarnym antykorozyjnym barankiem a progów szukaj z anglików z nich są za grosze ale najlepsze to jest mocowanie - na taśmę porządna dwustronną
Rekomendowane odpowiedzi