Reggi Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Szybkie pytanie dot. rozórki... Robi robotę - czy w B5 to tylko mit? Jakie rozpórki bo rozpórek to jest w c**j i jeszcze troszkę W sedanie fajnie wyglądał by c-pillar w carbonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pewnie chodzi mu o taką jaką ja mam czyli górną przednich kielichów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pewnie chodzi mu o taką jaką ja mam czyli górną przednich kielichów No Twoja fajna..ale mogłeś ją na biało trzasnąc Moja leży w garażu i czeka na swoją kolej bo mi się podkład skończył Co do samych rozpórek..jak już usztywniac to i tył .. Górne w karbonie wyglądają kozacko jak ma ktoś dodatki z węgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Froger, wielki szacun za tą glebę, robi Fura, robotę piękną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam, bardzo ładna NIUNIA forger34 widzę że zadbałeś o każdy detal nic dodać nic ująć . Gdzie dorwałeś rozpórkę jeśli mogę zapytać? Szukam już pół roku i nic. Na allegro mają ale nie do wersji z kilmą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Rozpórkę kupiłem na miejscu od kolegi. Fakt na allegro są, ale nie do wersji z klimatyzacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Możesz mi podać jakiś namiar jeżeli twój kolega nie ma nic przeciwko. Zapodałbym sobie taki wynalazek. A kiedy na hamownie się wybierasz ze swoja piękną Krystyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Krysia to jestem ja, bynajmniej tak na mnie wołają Co do rozpórki poprostu się takla trafiła i zabrałem. Na hamownie jadę 19 czerwca do Warszawy, bynajmniej taki jest plan. Nosb mi coś marudzi za uchem i nie wiem czy pojedziemy, czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Na hamownie jadę 19 czerwca do Warszawy, bynajmniej taki jest plan. Nosb mi coś marudzi za uchem i nie wiem czy pojedziemy, czas pokaże ale jedziesz na softa czy tylko shamować auto ??? do kogo konkretnie ??? Rogal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 http://www.dynoday.pl/ Shamować tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ok dzięki bardzo za info Krysia i sorki za pomyłkę. Więc szukam dalej. Masz w planie zrobienie softu czy będziesz śmigał na obecnej specyfikacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 piekne a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjus1 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ładny i zadbany egzemplarz wielki plus za jasną skóre. sam takiej szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ok dzięki bardzo za info Krysia i sorki za pomyłkę. Więc szukam dalej. Masz w planie zrobienie softu czy będziesz śmigał na obecnej specyfikacji?? Będę jeździł na obecnej, wsio jest okej. Pojadę ją tylko shamować Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wiec po shamowaniu wrzucaj wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 wykurwiście w hu***** :shocked: :slina: marzy mi się taki silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Krysiek zainspirowałeś mnie do czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pany końcowy tłumik z S4 ( 2,5 cala przelot ) do wzięcia. Zdjęcia w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Będziesz rezał taki jak Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Trochę się podjarałem i coś będę kombinował, ale zdecydowanie skromniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi